Ana SayfaGüzellikDoğal Saç Boyası Essensity

Doğal Saç Boyası Essensity

Artık doğal saç boyası ile yüksek performans arasında seçim yapmanıza gerek yok. Seçkin ECZACIBAŞI-SCHWARZKOPF salonlarında bulabileceğiniz ESSENSITY saç boyaları ile şimdi ikisine birden sahip olabilirsiniz.  

ESSENSITY ile saçlarınız tam istediğiniz gibi…
ESSENSITY’nin en çok öne çıkan doğal içerikleri organik üzüm çekirdeği yağı, balmumu ve doğal ectoin. Bu doğal içerikler saça bakım yaparak doğal bir ışıltı kazandırıyor. Ayrıca içeriğindeki üzüm çekirdeği yağının gençleştirici, saç dökülmesini engelleyici ve güneş ışınlarından koruyucu özelliği ile saçınız hep canlı ve sağlıklı kalıyor. Üzüm çekirdeğinin içeriğindeki E-vitamini de saçı besliyor. Bir saç boyasının ne içerdiği kadar, neyi içermediği de önemli. ESSENSITY’de mümkün olan tüm kimyasal içerikler doğalları ile yer değiştiriyor. ESSENSITY; amonyak, yapay parfüm, silikon, paraben, parafin, mineral yağlar, alkol, formaldehyde türevleri, yapay renklendiriciler ve koku gibi kimyasal maddeleri içermeyen formülü ile saçlarınıza bakım, sağlık, %100 performans, %100’e varan beyaz kapama ve muhteşem bir ışıltı sağlıyor. 
Zengin renk seçenekleri ile kendinizi ifade edin…
Altın sarısı, büyüleyici viyole tonları, çikolata kahveleri ya da güz yaprağı kızılları… ESSENSITY’nin zengin renk seçenekleri arasında yapmanız gereken yalnızca karar vermek. ESSENSITY renkleri uzun süre kalıcı etkisi ve saçı dış etkenlerden korumasıyla da kadınların vazgeçilmezi. ESSENSITY ürünleri yalnızca saçlarınızı değil, geri dönüşümlü ambalajları ile doğayı da koruyor.
Siz de herhangi bir ECZACIBAŞI-SCHWARZKOPF salonuna uğrayın ESSENSITY’nin nefes kesici, doğal renkleriyle tanışın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI