Ana SayfaYaşamDJ Edu Imbernon Papa Katamaran'da

DJ Edu Imbernon Papa Katamaran’da

Açılışı, 900 ‘ü aşkın davetlinin katılımıyla 5 Mayıs akşamı Art Department’in sahne aldığı özel bir parti ile gerçekleştirilen 
PA PA’da, yaz boyunca, dünyaca tanınmış DJ’ler sahne alacak. Three Monkeys organizatörlüğünde 24 saat açık, yüzen bir  etkinlik, eğlence ve festival mekanı olarak hizmet verecek olan PA PA, ilerleyen günlerde Boğaz’da farklı ve sürpriz projeleri hayata geçirecek.

PA PA Katamaran’da 20 Mayıs gecesi Ibiza’nın en tanınmış DJ’lerinden Edu Imbernon sahne alacak. DJ  Edu Imbernon’a o gece Sezer Uysal, Çağın Kulaçoğlu, Carbone, Utku Ulubay ve Mad Flynn da eşlik edecek. Konuklar, Boğaz’ın suları üzerinde eğlence dolu bir gece yaşayacaklar. 

PA PA Katamaran, o gecenin ilerleyen saatlerinden itibaren, akşam katıldıkları eğlenceye Boğaz’ın suları üzerinde devam etmek isteyenleri ağırlayacak. Gece saat 23.00’te Kuruçeşme’den hareket edecek olan Pa Pa Katamaran, Kireçburnu Petrol Ofisi Akaryakıt Yakıt İstasyonu önüne gelecek ve tam gece yarısında eğlencenin startı verilecek. Katamaran, saat 04.00’e kadar Kireçburnu ile Sarayburnu arasında Boğaziçi’ni turlayacak. Tekneden karaya ve karadan tekneye her yarım saatte bir ücretsiz servisler kaldırılacak. VIP deniz taksiyle de her an ulaşılabilecek olan PA PA’da EDU IMBERNON İLE PARTY sabahın ilk dakikalarına kadar sürecek. Etkinlikle ilgili tüm rezervasyon talepleri ve sorular için  0507 485 51 17 numaralı telefon aranabilecek. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI