Ana SayfaYaşamDJ Armin Van Buuren İstanbul&#8217da

DJ Armin Van Buuren İstanbul&#8217da

FG 93.7 , dünyanın en iyi görsel ve ses sistemini, dünyanın en iyi DJ`i ile birlikte İstanbul’da müzik severlerle buluşturuyor. Armin Van Buuren, Godskitchen Urban Wave partisi için bir kez daha İstanbul`a geliyor.

Geçtiğimiz sene İstanbul dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında yüzbinlerce elektronik müzik severe, Godskitchen tarafından özel tasarlanmış Boombox sahnesiyle unutulmaz bir deneyim yaşatan Armin Van Buuren, 2 Temmuz’da Maçka Küçükçiftlik Park’ta 3 boyutlu sahne ve ışık tasarımı ile hayranlarının ayaklarını yerden kesecek.

Dünyanın 1 numaralı DJ`i olan Armin Van Buuren, dans müzik dünyasında fenomen hale gelmiş, eşsiz mimari ve görsel prodüksiyona sahip 16 metre genişlik, 8 metre yükseklik ve 6 metre derinlikteki üç boyutlu Boombox sahnesinde FG 93.7 farkıyla Godskitchen Boombox Urban Wave organizasyonuyla katılımcılara yine unutulmayacak bir gece sunacak. 3 boyutlu grafiklerin gerçek zamanlı video görüntüleri ile harmanlanarak dev Boombox sahnesine yansıtılmasıyla oluşan görseller, katılımcılara şimdiye kadar gördüğü tüm prodüksiyonların çok ötesinde bir deneyim yaşatacak.

Armin Van Buuren partisinde dünyanın en iyi DJ`ine, Türkiye`nin en iyi DJ`i BeeGee ve yaptığı prodüksiyonlarla Armin Van Buuren’in setlerinde sıklıkla yer bulan FG 93.7`nin genç yeteneklerinden Nurettin Çolak eşlik edecek. Godskitchen Urban Wave partisinin bu seneki sürprizi olarak ise Hollanda’nın son dönemde yetiştirmiş olduğu en önemli Trance DJ’lerinden Jochen Miller da performans gösterecek.


Tarih: 02 Temmuz 2011
Mekan: Küçükçiftlik Park, İstanbul
Bilet Fiyatları:   

– Bistro 1.300.00 TL
– Vip 190.00 TL
– Golden Circle 155.00 TL
– Sahne Önü 122.00 TL
– Normal 80.00 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI