Ana SayfaYaşamDixon ve Marcus Worgull Suma'da

Dixon ve Marcus Worgull Suma’da

Suma Beach kapılarını bir kez daha Burn Enerji İçeceği ile elektronik müzik severlere açıyor. Suma Beach, Burn Enerji İçeceklerinin ev sahipliğinde sihirli ormanda Dixon ve Marcus Worgull’u ağırlıyor.
 
Elektronik müzik dünyasının yıldız isimlerinin başında gelen Berlin menşeili Dixon, 2013-2016 yılları arasında Resident Advisor’ın bir numaralı Dj’i seçildi. Aynı zamanda Innervision prodüksiyon şirketinin kurucusu olan Dixon, house, tech house, deep house ritimlerle bezeli eşşiz setleriyle kalıpların dışına çıkan bir prodüktör.
Berlin’in elektronik müzik akımını değiştiren ismi olarak anılan Dixon’a gece yine Inervision’ın gizli mücevheri Marcus Worgull eşlik edecek. 20 yıla yakındır plaklarının başında reggea, dub hatta tango gibi sayısız türü elektronik müzikle harmanlayan Marcus Worgull, sihirli orman sakinlerini sabahın ilk ışıklarına kadar dans ettirecek.
Tüm dünyanın dinlediği, sayısızı birinciliğe sahip Dixon ve Marcus Worgull ile dans dolu bir gece yaşamak için 16 Haziran Cumartesi gecesi Suma Beach’te olun.
Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren Burn Enerji İçeceğinin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.
 
Instagram: https://www.instagram.com/burn_tr/
Instagram: https://www.instagram.com/bigburn.istanbul/
Twitter: https://twitter.com/bigburnistanbul
Facebook: https://www.facebook.com/BurnEnergy.tr/
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI