Ana SayfaGüzellikDita Von Teese`den makyaj tüyoları

Dita Von Teese`den makyaj tüyoları

Geçmişin ihtişamlı kıyafetleri, şaçları ve makyajları bu sene aramıza geri döndüler.  Bu vintage görünümün günümüzdeki en iyi temsilcilerinden biri ise Dita Von Teese, takipçileriyle ufak tüyolar paylaştı.

İşte Dita`nın tüyoları:

1. Vintage makyajın en önemli detayı beyaz tendir. Bu nedenl hiçbir zaman güneşle aram iyi olmadı. Doğru görünümü elde etmek için aşırı bronzlaşmaktan kaçının. Eğer bronz bir tene sahipseniz de birkaç ton açık pudrayla renginizi açabilirsiniz.

2.Klasikleşmiş kırmızı rujunuzu dudaklarınıza sürmeyi unutmayın. Ancak vintage makyajın en önemli noktalarından biri de parlak görünümdür. Bu nedenle kırmızı rujunuzu uyguladıktan sonra dudağınızın orta kısmına parlatıcı sürün.

3. 30`lu ve 40`lı yıllarda tırnaklarınızın dibini ojesiz bırakmak asilliğin simgesiydi. Bu neenle bu makyajı uyguladığınızda tırnaklarınızın dibinin ojesiz olmasına dikkat edin.

4. Dramatik bir görünüm elde etmek için benim gibi göz kapaklarınıza siyah far sürdükten sonra kaş kavisinize ve kirpiklerinizin dibine parıltılı beyaz bir far sürün.

5. Son olarak burnunuzun üstünü pudralayın ve mat bir görünüm elde edin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI