Ana SayfaSağlıkDiş Fırçalamada Yapay Zeka Devrimi: Akıllı Diş Fırçası Oral-B Genius X

Diş Fırçalamada Yapay Zeka Devrimi: Akıllı Diş Fırçası Oral-B Genius X

Oral-B’nin diş hekimleriyle tasarladığı bugüne kadarki en gelişmiş fırçası, Yeni Oral-B GENIUS X, kişisel fırçalama stillerini değerlendirmek için binlerce insanın fırçalama davranışı bilgisini birleştiriyor ve kullanıcıların daha iyi fırçalama alışkanlıkları elde etmesi için rehberlik ediyor.

Yeni Oral-B GENIUS X’in yapay zeka teknolojisi, tüketicilerin fırçaladıkları yerleri takip ediyor ve daha iyi ağız sağlığı için ek dikkat gerektiren alanlar konusunda kişiselleştirilmiş geri bildirimler sunuyor.

Oral B Pop Up Store ile yeni Oral-B GENIUS X deneyimi

Oral B, tüketicilere daha iyi bir yaşam sunabilmek için Genius X ile hayata geçirdiği inovasyonlara ek olarak, Zorlu Center -1 katında bir Pop Up Store ile hizmet vermeye başladı. 11 Şubat tarihine kadar açık kalacak alanda Oral-B’yi bütünüyle deneyimlemek mümkün. Bir diş hekiminin her gün 12:00-20:00 saatleri arasında bulunacağı Oral B Pop Up mağazada tüketiciler diş kontrolü yaptırabilecek aynı zamanda Yeni Oral-B GENIUS X’i ‘Test Drive’ mekanizmasıyla akıllı fırçanın farkını hissedebilecekler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI