Ana SayfaYaşamDirty Talk Nasıl Yapılır?

Dirty Talk Nasıl Yapılır?

Dirty talk, ön sevişme ve seks esnasında tabiri caizse edepsiz ve yaramaz cümleler, kelimeler kullanmaya deniyor. Coğrafyamızda ne yazık ki seks bile bir tabu olabiliyorken, dirty talk daha da kocaman bir soru işareti haline gelebiliyor. 

Cinselliğinizde yeni şeyler deneyimlemek istiyorsanız, biraz hareket kazandırmak istiyorsanız dirty talk mutlaka listenizde olmalı! 
 

  • Erkekler sekste çok daha atılgan ve cesur olabiliyor. Ancak bir kadın olarak aynı özgürlüğü siz de hak ediyorsunuz, bunu unutmayın! Yine de kendinizi utangaç olarak tanımlıyorsanız ve dirty talk’u ilk kez deneyecekseniz yavaş gitmenizi öneririz. Bu aşamada alışmanız için en iyi önerimiz seks öncesi bir zaman kendi kendinize baş başayken aklınızda söyleyebileceğiniz cümleleri ve kelimeleri birleştirin, sesli bir şekilde dile getirin. Kendi sesinizi bu yaramaz ve seksi cümlelerle birlikte duyun. Bunun faydasına inanamayacaksınız. Çünkü belki sexting esnasında alışkın olduğunuz o sözleri sesli bir şekilde kendi ses tonunuzdan duymak sizde garip bir çekingenlik yaratabilir. Önceden kendi sesinizde bunları duymak bu çekingenliğin önüne geçecektir.

 

  • Ön sevişme esnasında partnerinizin kulağına fısıltılar halinde dirty talk yapabilirsiniz. Sekse geçtikçe ses seviyenizi yükseltebilirsiniz. Ses tonunuzun cilveli ve emrivaki olması çok önemli! İşin sırrı tamamen tonlamadaki cazibede.

    Peki neler diyeceksiniz? Dirty talk aslında sanılanın aksine sadece küfür olarak kullanılan kelimelerden ibaret değil. Sert bir ses tonuyla, neredeyse partnerinize hükmederek kuracağınız bu cümlelere örneklerimiz var!

    Dirty talk cümleleri:

    – “Soyun, pantolonunu/ çamaşırını çıkart/indir.”
    – “Çok iyisin!” ya da daha da motive amaçlı “Daha iyisini yapabilirsin!”
    – “Daha sert”, “Daha hızlı!”
    – “Durma”, “Devam et”
    – “Seni istiyorum”
    – “Beni tahrik ediyorsun”

    Yukarıdaki örnekler gibi alışıldık cümlelerin yanı sıra ilişkinizin dinamiğine bağlı olarak bambaşka size özel kelimeler ve cümleler kullanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturun!

     

  • Son olarak partnerinize ilk dirty talk deneyiminden sonra neler hissettiğinizi anlatın. Sevmediğiniz cümleleri “bundan hoşlanmadım” diyerek belirtebilirsiniz. Unutmayın seks bir takım oyunu. İkinizin de mutlu olması çok önemli. Sadece partnerinizi değil kendi fiziksel hazzınızı ve duygusal tatmininizi de düşünmelisiniz. 
     

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI