Ana SayfaGüzellikDIOR Sonbahar 2010

DIOR Sonbahar 2010

Christian Dior “Mor” rengini tüm renklerin kraliçesi olarak lanse etti.  John Galliano’nun her bir fashion show’unda yeniden yorumlanırken, Tyen’ın favori rengi smoky, küllü leylak rengi ve gri- pembe gölgeler ile  siyahın derinliğinde genişlemekte ve harikulade gümüş rengi ile birleşerek rafine, göz alıcı bir görünüm sağlamaktadır. Feminen şıklık, “ couture” görünüm ve mükemmel etki…  Sonuçta oluşan ultra çekici, büyüleyici ve kendine güvenen göz makyajı.   

Smoky Purple by Dior, Renkler Haute Couture ile birleşince: mükemmellik için gerekli göz makyajı oluşuyor. Gelelim bu koleksiyonda göreceğimiz en önemli ürünlere… 

2 COUTURE EDITION COLORS 

Her dönem için geçerli Couture, Dior "Logomania" ‘sı ile imzalanmış ikili bir göz farı. Yeni ultra duyusal dokusu ile bu ikili farlar göz alıcı bir fuzyon yaratarak çarpıcılık kazandırıyor. Bir kaç farklı renkten oluşan renk harmonisi yaratan DIOR ikili far smoky siyah makyajda mükemmel sonuçlar oluştururken, gümüş lame bir dokunuşla ipeksi bir ışık kazanıyor.  Bu mükemmel uygulama ile uzun sure kalıcı makyaj ve çarpıcı, çok çekici ve cezbedici etkiyi yakalayabilirsiniz.  

5 COULEURS

Hafifçe renk değiştiren ve yumuşak açık tonlarla aydınlatılmış bir kombinasyon. Buna ek olarak smoky gri tonları ve açık mor rengi ile emin olableceğiniz mükemmel bir sonuç yaratıyor. 

5 COULEURS DESIGNER

Her dönem kalıcı, klasik Couture , 5 Couleurs Designer . Profesyonel makyaj uzmanlarının çarpıcı göz makyajı için vazgeçilmez tercihi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI