Ana SayfaMücevherDiela Yeni Koleksiyonuyla Gözler Üzerinizde

Diela Yeni Koleksiyonuyla Gözler Üzerinizde

1940’lardan beri Türkiye’de altın ve mücevher üreten bir ailenin kızları olan Gizem Özkök ve Dila Tahincioğlu tarafından kurulan Diela, altın ve değerli taşlardan oluşturduğu minimal koleksiyonlarıyla biliniyor.
 
Tasarımcı ikili, yeni kapsül koleksiyonu için sanatçı Seda Gazioğlu’nun eserlerindeki gözden yola çıkarak sanatçı ile birlikte çalıştı. Gazioğlu, Diela için, yüzük, kolye, küpe, ear cuff, bileklik ve broş olmak üzere toplamda 34 adet farklı tasarımdan oluşan, çeşitli göz formlarındaki tasarımlardan bir koleksiyon hazırladı. Seda Gazioğlu’nun göz serisi sanat eserlerinin takılabilir hallerine evrilen “I See You” (“Seni Görüyorum”) koleksiyonu, Diela’nın tamamı gümüşten üretilen ilk altın kaplama koleksiyonu olma özelliği taşıyor. Koleksiyondaki gözler, swarovski taşlar ve mineyle renklendirilirken, göz formları herkesi içindeki kendi öz benliğini görmeye davet ederken, aynı zamanda kültürümüzdeki “nazar”ı bertaraf etmesi için de koruyucu bir tılsım olarak kabul edilmek üzere tasarlandı.
 
Seda Gazioğlu’nun Sanayi Mahallesi’ndeki sanat atölyesinde gerçekleşen Diela yeni koleksiyonunun etkinliğinde, koleksiyona dair gerçekleştirilen fotoğraf çekiminden kareler ve video-art projesi de davetliler ve basınla ilk kez paylaşıldı.
 
Göz tasarımlı ürünlerden oluşan koleksiyonun tanıtım etkinliğine katılanlar arasında Demet Sabancı, Arzu Sabancı Dinçer, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Hakan Sabancı, Pırıl Çetindoğan, Emine Sabancı Kamışlı, Aylin Tahincioğlu, Demet Hanif, Ece Kurdoğlu, Seda Bakan, Siren Ertan, Yonca Ebüzziya, Zeynep Üstünel gibi isimler yer aldı.               
 
Koleksiyon www.diela.com.tr web sitesinde satışta.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI