Ana SayfaModaDice Kayek’e Arik Levy Dokunuş

Dice Kayek’e Arik Levy Dokunuş

Modern çizgisiyle göz dolduran, Türkiye’yi yurt dışında da büyük bir başarıyla temsil eden Dice Kayek, Paris’in kalbi Saint-Germain’de hayata geçirdiği pop – up butiğinde markanın ikonik modellerinin farklı işlemeler, antika broşlar ile tasarlanan her biri benzersiz ve bu butik için özel olarak tasarlanmış ürünlerini moda severlerle buluşturdu.

Ancak en önemli olaylardan biri Arik Levy ile olan işbirliğiydi. Dünyaca ünlü, çok yönlü sanatçı ve tasarımcı Arik Levy bu işbirliği kapsamında; Dice Kayek için özel olarak 5 tane obje tasarladı. 

Dice Kayek markasına hayat veren tasarımcıları Ayşe Ege ve Ece Ege Arik Levy’nin tasarımları için şunları söyledi:

“Sadece pop – up butiğimizde sergilenen Arik Levy’nin bu enstalasyonu Fractalwind hareket ve ışığın işbirliğinde, boşlukları duvarların ve sınırların olmadığı alanlara dönüştüren bir çalışmadır. Hareketli kırılmış LED aydınlatma çubukları, vantilatörlerin yarattığı hava akımlarıyla dalgalanarak, bu ışık organizasyonunda dans ediyorlar. Son derece etkileyici ışık tayfunu içerisinde yakalanan FacetFormation, ışıltısını ve mekan dinamiklerini gösterebilmek için bu ışık hareketlerinden faydanılan eserler haline geliyor.” 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI