Ana SayfaModaDiane Kruger Town & Country'nin Ağustos Kapağında

Diane Kruger Town & Country’nin Ağustos Kapağında

Aktris Diane Kruger, Town & Country Magazine’in Ağustos 2016 sayısına kapak yıldızı oldu. Kruger kapakta Gucci ceket ve kot giyerken, iç çekimlerde Ralph Lauren ve Miu Miu tasarımları tercih etti. Aynı zamanda dergiye röportaj veren aktris; eşit ücret sorunu, evliliği ve modellik yılları hakkında da konuştu.

Kariyerinde, 40’ın üstünde film ve dizi projesinde yer alan Kruger; Brad Pitt, Michael Fassbender, Liam Nelson ve Bryan Cranston gibi isimlerle çalıştı. Aynı, meslektaşları Jennifer Lawrence, Emma Watson, Patricia Arquette ve Meryl Streep gibi o da endüstrideki kazançlarının şeffaflığı ve erkek meslektaşları ile eşitliği üzerine yorumlar yaptı.

“Başrolü paylaştığım erkek meslektaşım ile aynı miktarı kazanmalıyım” diyen yıldız, bu konuda savaşırken çektiği zorlukları da şu şekilde ifade etti: “Bir konu hakkında sesimi çıkarmaya başladığımda bana ‘çalışması zor’ veya ‘ne hakkında konuştuğunu bilmiyor’ dendi.”

Ünlü yıldız ayrıca, kendisine hayata yeni bir bakış kazandıran Joshua Jackson ile olan ilişkilerinden de bahsetti. Nasıl tanıştıkları ve ilişkisinin ilk zamanlarından bahseden Kruger, yakın zamanda UsWeekly’ye verdiği başka bir röportajında, ilk buluşmalarından birisi ile ilgili şu hikâyeyi hayranlarıyla paylaşmıştı:

Beni çok romantik bir yere götürmüştü. Çok güzel, ancak bir o kadar da alerjik olduğum, çiçeklerle donatılmıştı. Bütün gece hapşırdım, öksürdüm ve gözlerim sulandı. Bu adamın beni bir daha aramayacağını düşünüyordum. Ama ertesi gün bana bir kutu peçete ve yanında çiçekler yolladı.”
 

Son olarak da genç yaşta modellik yapmak ve kişilik bunalımı hakkında konuşan güzel yıldız, röportajında şu sözlere de yer verdi: “Paris’te beni yepyeni bir dünya bekliyordu. Aktörlerle tanıştım, filmler izledim… Sinema ve tiyatro evimden 20 mil uzaklıktaydı; bu yüzden bütün günümü The Nanny’yi izleyerek geçirdim. Paris’te geçirdiğim birkaç yıldan sonra drama okuluna gitmek istediğime karar verdim.”

Kibirli olmuştum. Modeldim, üç dil konuşuyordum ve bir kariyerim vardı; hayatla ilgili her şeyi çözdüğümü sanıyordum. Kendi yarattığım ‘baloncuğun’ içinde ayrıcalıklarla dolu hayatımı sürdürüyordum. Sonradan fark ettim ki, dünyada gerçekleşen hiçbir şeyden haberim yoktu ve bu olup bitenleri yeterince sorgulamıyordum… Bundan sonra hayatımda birçok değişiklik yaptım. Mesela ‘ baloncuğumun’ var olmasına izin veren insanları hayatımdan çıkarmak gibi.” 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI