Ana SayfaYaşamDenizin Üzerinde Hijyenik, Konforlu ve Lüks Bir Tekne Deneyimi

Denizin Üzerinde Hijyenik, Konforlu ve Lüks Bir Tekne Deneyimi

Denizin üzerinde ister etkinlik ister tatil için kiralanabilen yatlar da tam olarak bu ihtiyacı karşılıyor. Misafirlerine lüksü ve konforu bir arada sunan MOJO ise kalifiye mürettebatı ile yat deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor.

Pandemi etkinlinlere ve tatile bakış açımızı değiştirdi. Artık daha küçük gruplarla özel deneyimler yaşamayı tercih ediyoruz. Ancak kişi sayısı azalsa da konfordan ve kaliteden de vazgeçmiyoruz. Bu dönemde öne çıkan tekne ve yatlar da tam olarak bu ihtiyaca cevap veriyor. İster denizin üzerinde birkaç saat ister maviliklerde geçecek hafta sonu ile hem güvenli hem konforlu bir şekilde deşarj olunabiliyor.
 
Misafirlerine lüksü, konforu ve kaliteyi bir arada sunarak üst seviye bir hizmet veren MOJO, ikonik bir tekne deneyimi sunuyor. Türkiye’nin hayran kalınan maviliklerine yakışır bir deneyim sunan MOJO, kendi misafirleri için yapmayı planladığı yatırımı bir iş modeline çeviren Can Atay’ın girişimi. Bu lüks hizmeti şimdilik İstanbul ve Bodrum’da veren Atay önümüzdeki dönemlerde Göcek’te de faaliyete geçmeyi hedefliyor.
 
Kalifiye, yabancı dil bilen deneyimli mürettebat
MojoYachts; günlük, hafta sonu, veya uzun hafta sonu tadında “süper yat tender” denilen yeni nesil bir hizmet ve yat kiramla şirketi. 12-14 metre boyunda adeta bir yüzen işletme olarak konumlanan yatlarda gerek tecrübeli ve kalifiye mürettebat gerek de verilen hizmet ile benzersiz bir deneyim yaşanabiliyor. Misafirler, istedikleri rotayı tercih edebilirken kendilerini MOJO’nun deneyimli ekibinin seçimlerine de bırakabiliyorlar. Miksolojist, garson ve kaptandan oluşan turizmci mürettebatı ile tekne kiralamanın çok daha ötesine geçerek kapsamlı ve benzersiz bir hizmet sunan yatlar ile minimum 4 ve 8 saat geçirilebiliyor. Hafta sonları için de mükemmel bir alternatif olan MOJO ile misafirler için özel turlar tasarlanabilirken, özel toplantılar, doğum günü kutlamaları, evlilik teklifi, ada turları gibi özel deneyimler de planlanabiliyor. İstanbul’daki MOJO1 ile daha çok Boğaz ve yalı turları tercih edilirken, Bodrum’daki MOJO2’ye ağırlıklı olarak uzun hafta sonları için talep oluyor.
 
Mükemmel havalandırma, geniş iç hacim
MOJO’nun iç mekanında çift kişilik yataklı bir kabin ve ayrı bir duş / baş alanı yer alırken ayrıca iki adet tek kişilik yataklı ikinci bir kabin bulunuyor. Aydınlık ve ferah iç hacmi, cömert yükseklikleri ve mükemmel havalandırması ile MOJO, denizdeki yeni, kişisel ve özel yaşam alanınız oluyor.
 
“Deniz her zaman güzel bir tecrübe”
Girişimin sahibi Atay Turizm yönetici ortağı Can Atay, özellikle pandemi döneminde deniz üzerindeki deneyimlerin daha çok öne çıktığını ifade ediyor: “Türkiye’de bizim yaptığımız segmentte bu tür içerikte iş yapan başka yat kiralama ve hizmet şirketi yok. Hayalimiz sunduğumuz kaliteli hizmeti devam ettirebilmek. Bu asla kolay bir iş değil, hele ki su üzerinde her şey farklı. Ayrıca teknede olmak bambaşka bir deneyim. Tekneler bence sonsuz bir özgürlük alanı gibi, kendi habitatiniz, limitli insan, deniz, güneş… Sadece pandemiden kaçış olarak düşünmeyelim, deniz her zaman güzel bir tecrübe.”
 
 
Bilgi ve iletişim için: http://www.mojoyachts.com/
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI