Ana SayfaYaşamDemet Cengiz'in Son Kitabı “Aşk Olsun” Çıktı

Demet Cengiz’in Son Kitabı “Aşk Olsun” Çıktı

Bir kadın bir kuşa âşık olmuş. Olamaz mı? Sadece masallarda mı olur? Bu masal değil, aşk denen gizeme kanat çırpan bir kadının gerçek hikâyesi…  Bu öyküde esas kız, esas oğlanı kurtarmaya çalışıyor. Kılıç çekilecek, ejderhalar, dövüşülecek büyücüler, aşılacak duvarlar, geçilecek hendekler var. Esas kız, kurtarabilecek mi kuleye kapatılan prensi?
Aşk engel tanır mı? Aşktan daha güçlü duygular var mı? Yazar, kuleye kapatılan prensi kurtarmak için çıktığı yolculukta bu soruların yanıtlarını arıyor ve buluyor.
Aşk sizi cennete de götürebilir cehenneme de. Bazı aşklar ise ikisine de…
 
Demet Cengiz içsel ve dışsal yolculuklarını tüm şeffaflığıyla Aşk Olsun kitabında yazıyor. Aşk Seni Bulur kitabının devamı niteliğindeki Aşk Olsun kitabında yazar, kendi hayatının kapılarını okurlarına açıyor. Yazar içindeki dervişe, şaire ve filozofa dışarı çıkma izni veriyor. Yaşadığı akıl almaz mucizeleri, günlük hayatın herhangi bir sıradanlığıymış gibi soğukkanlılıkla anlatıyor. Bir kuşa âşık oluyor, bir sineği evlat ediniyor. Her ne kadar içindeki şair, filozof ve derviş söz almış olsa da içindeki romantik fırlama da susmuyor.

Kapak çizimini Bahar Korcan’ın yaptığı kitapta yazar, samimiyetle kimi zaman kendini yeriyor kimi zaman da Tanrı’ya isyan ediyor.

“Her kahraman aynı zamanda katildir de, bunu hatırla!” diyen yazarın kitabını okurkenyazarın zamana sığdıramadığı boyutlar ötesi aşkına tanıklık edeceksiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI