Ana SayfaDekorasyonDekorasyonda Vakko Home

Dekorasyonda Vakko Home

Evlerde hayat bulan aksesuar, döşemelik kumaş ve bir yenisinin daha eklendiği yatak, banyo ve sofra koleksiyonları Mart ayı itibariyle tek bir çatı altında Vakko Home’da sizlerle buluşuyor.

Yatak, banyo ve sofra koleksiyonları, en ince detaylara kadar işlenen Vakko şıklık ve kalitesini taşıyor. Nevresim takımı, yatak örtüsü, havlu, bornoz, yatak odası ve banyo koleksiyonları sade, dingin ve romantik çizgilerle yeniden yorumlanıyor. Masa örtüleri ve peçeteleri, farklı ölçülerde hazırlanmış runnerlar ile sofralar daha da keyifleniyor. Koleksiyonun ana renklerini beyaz, taş rengi, kahverengi, gri, antrasit ve ekru oluşturuyor ve koleksiyonda ağırlıklı olarak keten kullanılıyor.
Döşemelik ve perdelik kumaşlar, Vakko’nun vazgeçilmez iç mekan grubu. Türk ve Osmanlı motiflerinin günümüze modernize edilmiş desen ve renklerinden oluşan kumaşlarının yanısıra, modern ve minimalist mekanlara da uygulanabilecek farklı dokularda, hazırlanmış zengin  kumaşlar, döşemelik ve perdelik, yastık, Chemin de table, masa örtüleri, yatak örtüleri veya kişiye özel tasarımlarda hayat buluyor.
Objeler ve armağan ürünleri ise tamamlayıcı unsur olarak karşımıza çıkıyor. Armağan objeleri her sezonun trend temalarına uygun gümüş kaplama, porselen ve cam olarak üç ana grupta tasarlanıyor. Bunlara ek olarak Vagabond, Micheal Aram ve Baobab ürünleri de armağan objelerinin vazgeçilmezi. Teknelerde ve yazlık mekanlarda aynı zamanda modern evler için uygun olan, ağırlıklı marine temalı el yapımı Giovanna Locatelli ürünleri ise armağan grubunun renkli bir parçası.
Dekorasyon tutkunları ve tasarımla iç içe yaşayanların vazgeçilmez adresi olmaya aday Vakko Home, dekorasyona farklı bir boyut kazandırmaya hazır. Vakko Home markasını; Vakko Home Abdi İpekçi cd.Aysel Apt.No.37/2 Nişantaşı’nda, Addresistanbul AVM’de ile Vakko İstinye Park, Suadiye, Armada ve İzmir mağazalarında bulabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI