Ana SayfaDekorasyonDekorasyonda beyaz kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Dekorasyonda beyaz kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Masumiyetin, saflığın rengi beyaz, dekorasyonda ferah ve aydınlık mekanlar yaratıyor. Bu özel rengi doğru kullanmak için önerilerimize göz atın.

  Eviniz küçük ve çok az ışık alıyorsa beyaz ve beyaza yakın kırık tonları mutlaka tercih etmelisiniz. Özellikle küçük metrekareli alanları daha büyük ve ferah gösteren beyaz dekorasyonda etkili stiller yaratmanızı sağlayacak. 

Beyazı kullanmadan önce farklı renklerde tercih edeceğiniz ürünlere karar verin. 

Evinizi geniş ve aydınlık gösterecek olan beyazın kendisi değil, onun nerede kullanıldığıdır. Tavan ve duvarlar beyaz olabilir. Tavan ve duvarlar farklı renklerde ve hatta koyu tonlar uygulandı ise, sadece eşyaların beyaz olması aydınlık sağlamaz. Tavanınızın koyu renk olması evi basık gösterir. Duvarların koyuluk derecesi arttıkça, eşyaların beyazlığı aşırılık hissi vermeye başlar.

Işığı çok fazla yansıtan ve aydınlığı arttıran bir renk olduğu için büyük, çok ışık alan mekanlarda beyaz kullanımına özen gösterilmeli ve bu kez duvarlar kırık tonlarda boyanırken, yer ve koltuklar beyaz seçilebilir.

Beyazın en yakın dostu ahşapla mekanlara doğal bir etki kazandırın. 

– Küçük metrekareli alanları daha geniş ve ferah göstermenin en iyi yolu dekorasyonda beyaz kullanmaktır. Eğer yaşadığınız mekan küçükse koyu renkler kullanmaktan kaçının.

Zeminde ve duvarlarda beyaz tercih ettikten sonra renk ve desenlerle dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Beyazın da kendi içinde birçok tonu var, daha sıcak tonları tercih edebilirsiniz.

Beyaz, seçtiğiniz parçalardaki tüm lekeleri, kusurları ortaya çıkaracağından beyaz tercih edeceğiniz mobilya ve aksesuarlarda kaliteli tercihlere yönelin.

Her beyaz birbiriyle uyum göstermez. Ton farklarını göz önünde bulundurarak parçaları yan yana koyarak seçin.

Size ilham verecek dekorasyon önerileri için burayı tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI