Ana SayfaModaDB Berdan İle Backstage Röportajı

DB Berdan İle Backstage Röportajı

Backstage’e girdiğimizde yoğun bir hazırlık ve heyecan olduğunu görüyoruz. Bir yandan makyajlar bir yandan saçlar yapılıyor. Deniz hanım tüm coolluğu ile hiç panik yapmadan sakince işleri yoluna koyuyor. Kulisteki güzel enerji defileye de yansıyor ve çok dinamik, eğlenceli bir defile gerçekleşiyor.

Kuliste Deniz ve Begüm Hanımı yakalıyor ve soruyoruz….

Deniz ve Begüm hanım bize yeni koleksiyonunuzdan bahsedebilir misiniz?

2018 yaz koleksiyonumuzda 2000’lerin kültürlerinden ilham aldık. O zamanların yalan hayatlarından, ikiyüzlü insanlardan yola çıkarak bu koleksiyonu hazırladık. Koleksiyonun ismi “fake is the new black”… Yalan yeni moda!

O dönem Britney Spears, Paris Hilton’un patladığı dönemlerdi. Adeta onlardan bir amerikan hayali yaratılmıştı. En sonunda da bir tükenmişlik sendromu yaşamaya başladılar ister istemez. Örnek insan profilinden tükenmiş insana döndüler adeta. Ama onlar kurban oldular diyebiliriz.

2000’li yıllarda uçurum dekolteler çok vardı. Çok derin dekolteler, düşük bel pantolonlar ve çok fazla çakma aksesuarlar…Koleksiyonda bunlara da yer verdik. Blog renkler…Baştan aşağı kırmızılar, sarılar, abartının fazla olduğu bir dönemdi.

Koleksiyonda en çok neleri göreceğiz?

Paris Hilton’un 21 yaş günü partisinde giydiği degaje yakalı bir elbise vardı, bu tarz şeyler göreceksiniz koleksiyonda. Maskeli yalan ve ikiyüzlü insanlara örnek olabilecek maskeler hazırladık. Yalan ile natürelin çakışması diyebiliriz.

Bu kadar natürel bir konsepte en uygun olabilecek Flormar markasıyla çalıştık. Güzel bir iş birliği oldu.

Koleksiyonun genelinde natürel çin makyajları var bir de tam tersi abartılı maskeli makyajlar var. High light suratlar, kırmızının ön planda olduğu makyajlar…

Defilenin sonunda kendini sev, kendin ol dedik. İki yüzlü insanlara karşı olarak “love yourself” diyoruz!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI