Ana SayfaGüzellikDaylong Visage Vitamine güneş koruması

Daylong Visage Vitamine güneş koruması

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama’nın İsviçre’den ithal ettiği, lipozom teknolojisiyle geliştirilen Daylong Koruyucu Güneş Serisi’ne bir yenisi daha eklendi.  

Ruh sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan ve bazı cilt hastalıklarına da iyi gelebilen güneş ışınlarına korunmasız olarak aşırı maruz kalmak negatif sonuçları da beraberinde getiriyor. UV ışınlar cildin erken yaşlanmasına, beraberinde lekelenmelerin ve kırışıklıkların artmasına neden oluyor. İşte tam da bu noktada Eczacıbaşı’nın yüz için geliştirilen yeni ürünü Daylong Visage Vitamine devreye giriyor.

Pek çok özelliği bir arada sunan Daylong Visage Vitamine, suya, ısıya, ışığa, terlemeye ve kurulanmaya dayanıklı olmasının yanısıra, antioksidan potansiyeli en yüksek vitaminler olan A, C ve E vitaminlerine de sahip. Güneş ışınlarının neden olduğu serbest radikallerin cilt hücrelerindeki tahribatının tamirine yardımcı olan A, C ve E vitaminleri, güneşin uzun dönemde cilde verdiği zararların önüne geçiyor.

Sadece eczanelerde satılan ve Avrupa’nın önde gelen dermatologları tarafından tavsiye edilen Daylong Visage Vitamine’in kullanımı da çok rahat. Dayanıklı olduğu kadar güvenilir de bir koruma sağlayan uzun etkili bu ürünü günde tek sefer uyguladığınızda 8 saat süresince güneşin olumsuz şartlarına karşı korunmak mümkün olabiliyor. Kozmetik ürünlerle birlikte de uygulanabilen Daylong Visage Vitamine, kullanıldığında ciltte hoş bir his verdiği gibi; sivilce yapmıyor ve tahriş etmiyor. Üstelik parfüm içermeyen ürün alerji riskini de minimuma indiriyor.

Güneşin zararlı ışınlarından en çok etkilenen yüzün, doğal giysisi olma hedefiyle yola çıkan Daylong Visage Vitamine, bu yaz; evden çıkmadan önce yapılacaklar arasında ilk sırada yer alacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI