Ana SayfaYaşamDavid Leitch'ten Yeni Aksiyon, Atomic Blonde

David Leitch’ten Yeni Aksiyon, Atomic Blonde

John Wick ile büyük bir başarı elde eden David Leitch şimdi de yeni bir aksiyon filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İsmi Atomic Blonde olarak açıklanan bu yapımdan ilk fragman izleyicilerle paylaşıldı.
 
Adını John Wick ile duyduğumuz, yakında Deadpool 2’nin yönetmenliğini de üstlenecek olan David Leitch şimdi aksiyon ve yakın tarihi bir araya getiriyor. Atomic Blonde isimli yapımın başrolünde Oscar Ödüllü oyuncu Charlize Theron yer alıyor. Ona James McAvoy, John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella ve Toby Jones gibi oyuncular eşlik ediyor.
 
Soğuk Savaş döneminde geçen bu yapımın kahramanı olarak karşımıza Ajan Lorraine Broughton çıkıyor. Başarılı bir casus olan bu kadın kendisine verilen görevi yerine getirmek ve hayatta kalabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. 1989 yılında Berlin‘e gönderilmesiyle zorlu bir göreve adım atıyor. Ölen ve eksiklen ajanları içeren bu görevi sırasında ona David Percival yol gösteriyor. Bu süreçte Soğuk Savaş döneminin en ölümcül ajanlarına karşı mücadele veriyor. Paylaşılan ilk tanıtımda Lorraine Broughton’ın ne kadar tehlikeli olduğunu görme fırsatı yakalıyoruz. Önüne çıkan her engelden teker teker kurtuluyor. Atomic Blonde’ın 28 Temmuz‘da izleyici karşısına çıkması bekleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI