Ana SayfaYemekDaş Mutfak’tan Cumartesi Demi

Daş Mutfak’tan Cumartesi Demi

Muhabbet bir kelimeden fazlasını ifade eder bu topraklarda. Muhabbet için fiziksel olarak bir arada olmak yetmez, gönüllerin de bir olması gerekir. Bir masa etrafında buluşulduğu an yemek paylaşılır, dert paylaşılır, mutluluk çoğalır, keyif katlanır muhabbetli sofralarda…  Antep’in gerçek lezzetlerini Bodrum ile buluşturma hedefiyle Konacık’ta haftanın 7 günü hizmet veren Daş Mutfak da bu kültürden aldığı ilhamla konuklarını Cumartesi Demi’ne çağırıyor. 27 Kasım’da ilki düzenlenecek Cumartesi Demi, Daş Mutfak’ın lezzetli yemeklerle, keyifli sohbetlerin birbirine karışacağı sofralarında her Cumartesi 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Antep’in özel meze ve yemeklerinin olacağı buluşmanın her hafta yapılan geleneksel bir ritüele dönüşmesi amaçlanıyor. Güne özel hazırlanan muhabbetin eşlikçileri menüsünde meze olarak; Zeytin Piyazı, Muhammara, Dövmeli Fıstık Kebabı, Pirpirim Cacıklı Arap Köfte, Nar Soslu Asma Yaprağı, Soslu Patlıcan, Yoğurtlu Sumak, Koruk Turşusu, Domates Soslu Biber Turşusu, Loğlaz Pilavı ve Çiğ Köfte, ara sıcaklarda İçli Köfte, ana yemekte Sebzeli Kıyma Kebabı yer alıyor. Tatlılarda Antep’in özel katmeri yer alırken, muhabbetli masaların olmazsa “Cumartesi Demi” son olarak menüyü tamamlıyor.
 
Daş Mutfak, restoran ve paket servis hizmetinin yanında Antep mutfağını, aslına uygun şekilde, özel şefler ve ekipmanlar ile deneyimlemek isteyenler için de catering hizmeti de sunuyor.
 
Cumartesi Demi’nde buluşmak ve Daş Mutfak hakkında daha fazla bilgi almak için Instagram’da @das.mutfak’ı takip edebilir veya web sitesi www.dasmutfak.com’u ziyaret edebilirsiniz.  Cumartesi Demi için 0252 363 88 55’i arayarak rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI