Ana SayfaGüzellikDarphin`den organik bir ürün

Darphin`den organik bir ürün

Darphin’in “3 Boyutlu Cilt Bakımı” felsefesinde yer alan ve “Dengeleyici” etkiye sahip olan, tüm ruh hallerine ve cilt ihtiyaçlarına cevap veren Aromatic Care ailesinin yeni üyesi Orange Blossom Aromatic Care, yüzde100 doğal sertifikasıyla Darphin’in ilk organik ürünü. 

Darphin’in cilt bakım anlayışının merkezini oluşturan 3 Boyutlu Cilt Bakımı; kişiye özel cilt bakımını amaçlıyor. “Serum”, “Aromatic Care” ve “Krem” üçlüsü; farklı yapıları ile cilt üzerinde üç farklı şekilde çalışarak cildin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Özellikle esansiyel yağlardan oluşan karışımları ile Aromatic Care; cildi, ruhu ve bedeni etkileyerek tüm sistemi dengeliyor. 

Aromatic Care ailesinin yeni üyesi Orange Blossom Aromatic Care, yüzde 100 doğal sertifikasıyla Darphin’in ilk organik ürünü. Orange Blossom Aromatic Care’i içeriğinde bulunan Lavanta Yağı arındırıcı ve detoks özellikleriyle cildi yenilerken Limon Yağı cansızlaşmış cildi parlatıyor ve orijinal parlaklığını geri kazandırıyor. Aromatik özü değerli bir antioksidan olan Yaban Mersini, sahip olduğu Omega 3 ve 6 yağ asitleriyle, korun tabakası başta olmak üzere cilt bariyerini güçlendiriyor.  Portakal Çiçeği Yağı sahip olduğu yatıştırıcı özellikleriyle cildi aşınmaya karşı dinlendiriyor ve rahatlatıyor. Çoğunlukla bisabolol bileşeninden oluşan Papatya Yağı, rahatlatıcı özellikleri sayesinde çok fazla melanin üretimini sınırlandırmaya yardımcı oluyor ve böylece kahverengi noktaların oluşumun geciktirilmesine yardımcı oluyor. Karoten açısından zengin Havuç Yağı ise yenilenmeyi sağlarken Keçi Yemişi Yağı sahip olduğu antioksidan özellikleriyle cildi çevresel yıpranmalara karşı koruyor. Yedi doğal aromatik özün güçlü bir karışımından oluşan ürün, cilde ışık vererek arındırıyor, cildin görünümünü bütünleştiriyor ve ileride oluşabilecek pigmentasyon bozukluklarını önlüyor. Orange Blossom Aromatic Care, uzun süreli güçlü bir etki için rahatlatıcı bir günlük bakım sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI