Ana SayfaYaşamDaniel Craig Yeniden James Bond Olacak

Daniel Craig Yeniden James Bond Olacak

The Mirror’da yer alan habere göre yapımcı Barbara Broccoli, Craig ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Gelen bir diğer gelişme ise Skyfall filminin açılış şarkısına imza atan ve bu şarkı ile Oscar ödülüne layık görülen şarkıcı Adele’in bir kez daha Bond evrenine dahil olma ihtimali olduğu. Brit, Grammy ve Altın Küre’de ilk kez bir Bond parçasının kazanmasını sağlayan ünlü şarkıcı şu sıralar zedelenmiş ses telleri gerekçesiyle konserlerini iptal etse de Broccoli, ünlü şarkıcı ile konuşmakta olduklarını söyledi.


Daha önce verdiği röportajlarda yeni bir Bond filminde yer alması durumunda bunun yalnızca para için olacağını belirten Craig, iki filmde daha rol alması için kendisine 120 milyon euro teklif edildiğini açıklamıştı. Ancak Craig’in Bond’luğu bırakma ihtimali üzerine sinema sektörünün önemli oyuncuları öne çıkarak rolü istediklerini açıklamış, hatta pek çok sinema sever de yeni Bond için fikirlerini söylemişti. Öne çıkan isimler arasında Idris Elba, Tom Hardy, James Norton ve Aidan Turner gibi ağır toplar yer alıyordu.

Oldukça uzun bir süredir belirsizlik dahilinde olan bu durum açıklığa kavuşmuş görünüyor. Sonunda beklediğimiz haber geldi demekle beraber; kısa bir süre önce yayınlanan bir habere göre Daniel Craig, yeniden James Bond’u canlandırmak üzere rolüne geri dönüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI