Ana SayfaYaşamDalgalar Sergisi Açıldı

Dalgalar Sergisi Açıldı

“Dalgalar” sergisi, 15 Ocak Perşembe akşamı İstanbul/Çukurcuma’da bulunan BLOK art space’in mekanında ve yanı başındaki boş bir inşaat binasında açıldı. Her küçücük şeyin bir diğerini nasıl etkilediğini ve nasıl da farklı dönüşümlere yol açabildiğini keşfetmeye çağıran serginin açılışında yeni medya kültürüyle ve sanatıyla ilgilenen büyük bir izleyici kalabalığı vardı.

Serginin açılışında Alp Çoksoyluer, Alper Derinboğaz, Refik Anadol, Buşra Tunç, Ayşe Gül Süter, Candaş Şişman, Deniz Kader, Erdal İnci, Korhan Erel, Osman Koç ve Ozan Türkkan’ın farklı dalga türlerini kullanarak gerçekleştirdikleri deneysel işlerle etkileşime geçen kalabalık, Türkiye’nin en önemli yeni medya sanatçılarıyla bir araya geldi.

İki yıldır üzerinde çalışılan “Dalgalar” sergisinin küratörü Ebru Yetişkin, dünyanın en prestijli etkinliklerine katılan araştırmacılar, mühendisler, tasarımcılar, makerlar ve sanatçılarla birlikte güncel toplumsal değişimin nasıl gerçekleştiğini incelediklerini belirtiyor. Etkinliklerin tümünün ücretsiz olduğu “Dalgalar” sergisi 28 Şubat’a kadar açık kalacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI