Ana SayfaGüzellikCrabtree & Evelyn Gratis`lerde

Crabtree & Evelyn Gratis`lerde

Dünyaca ünlü markaları Türkiye’ye getirerek müşterilerine farklı ve geniş ürün gamı sunan Gratis, ithal markaları arasında Crabtree & Evelyn’i ekledi.

Doğal ve sağlıklı yaşam ekolünü lüks vücut bakımına taşıyan Crabtree & Evelyn, gelenek ve yeniliği doğanın sunduğu çiçek, meyve ve bitki özleriyle ürünlerinde birleştiriyor. Lavanta, yaban gülü, nar, kişniş, narenciye özleri içeren 11 farklı vücut bakım serisi bulunan Crabtree & Evelyn’in “Pear & Pink Magnolia” serisi en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Kırmızı armut, pembe manolya, yasemin ve osmanthus karışımı ile meyve ve çiçeğin tende birleşimini sunan seride Bergamotun da bu eşsiz karışıma dahil olması ile birlikte haz verici ve kadınsı bir tını ortaya çıkıyor. Nadir yetişen osmanthus çiçeğinin ve yaseminin benzersiz kokuları sayesinde parfümü aratmayan özel “Pear & Pink Magnolia” serisi, banyo ve günlük vücut bakımında ciltte canlandırıcı ruhta ise dinlendirici bir etki sunuyor.

Crabtree & Evelyn Pear & Pink Magnolia serisinde yer alan 100 gr nemlendirici el kremi 35 TL, 250 ML duş jeli 45 TL, 250 ML vücut losyonu ise 45 TL fiyata sahip.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI