Ana SayfaModaÇorap Bakımı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Çorap Bakımı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Her ne kadar hoşumuza gitmese de özellikle kış aylarında etek veya şort giymemizi külotlu çoraplara borçluyuz. Peki stilimiz için bir kurtarıcı görevi gören külotlu çoraplarımızın bakımını doğru yapıyor muyuz? Cevapları aşağıda…

Çoraplarınızı Nasıl Temizlemelisiniz?
Elde yıkama en iyi yöntem. Ancak zamanınız kısıtlıysa koruyucu bir torba içinde çamaşır makinesinde de yıkayabilirsiniz. Yıkama esnasında sıvı deterjan kullandığınızdan ve narin şekilde yıkadığınızdan emin olmalısınız. Kuruturken yüksek ısıdan, sert deterjandan veya yumuşatıcıdan uzak tutmalısınız. Yıkadıktan sonra asarak kurumaya bırakabilirsiniz.

Ne Zaman Yenilemelisiniz?
Bel lastiğinin esnediğini, renginin solduğunu veya dizlerin bollaştığını fark ettiğinizde atmalısınız.

Kaçmasını Nasıl Engellersiniz?
Bunun en iyi yolu doğru şekilde giymekten geçiyor. Rahatça oturun, çorabı parmak uçlarınızla toplayın ve ayaklarınıza geçirip hafifçe yukarı çekin. Beliniz oturduktan sonra teninizin ve tırnaklarınızın rahat olduğundan emin olun. Giymeden önce mücevherlerinizi çıkarmanızı öneririz.

Koleksiyonunuzu Nasıl Genişletmelisiniz?
Şeffaf çorapları seçerken ten renginizle uyumlu olduğundan emin olun. Kıvrımlarınızı ortaya çıkartmak için doğru iç çamaşırı seçin. Zevkinize ve stilinize uygun olarak eğlenceli desen ve renklere de yönelebilirsiniz.

Kurtulmanız Gereken Çoraplar Hangileri?
%100 naylon olan modelleri bir an önce atın ve spandeks içerenlere yönelin. Günümüz inovatif teknolojilerinin geldiği noktayı düşününce tüm gün bacaklarınızı naylonun içine hapsetmek haksızlık olacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI