Ana SayfaGüzellikCoppertone ile güneşten korunun

Coppertone ile güneşten korunun

Coppertone’nun hikayesi 1944’te Amerika’da eczacı Benjamin Green’in çalışmalarıyla başlamış, ailenin bütün üyelerinin ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi güneş kremleri geliştirmeye devam etmeyi bir marka taahhüdü olarak benimsemiş bir markadır. Coppertone, 71 yıllık marka tecrübesi ile güneşten korunma kavramını 1 numaralı öncelik olarak ele almaktadır.

Coppertone Forte Plus Güneş Kremi SPF 50+, 200 ML formuyla, yüz için, geniş spektrumlu formülüyle, çok YÜKSEK UVA/UVB (Tinosorb) koruması sağlar. Provitamin B5 ve Gliserin içeriğiyle, cilde yoğun nemlendirici bakım yapar, cildin sağlıklı görünümüne destek olur. Özel üzüm çekirdeği ekstresi ve E Vitamini açısından zenginleştirilmiş olup güneşin cildi yaşlandırıcı etkisini azaltmaya yardımcı olarak, ciltte çok güçlü antioksidan etki gösterir. Immudilin içeriğiyle, cildin, güneş ışınlarının savunma sistemine verdiği zarardan korunmasına yardımcı olarak, güneş pazarındaki ürünlerden farklılaşır.

Coppertone Güneş Losyonu SPF 50+, 200 ML formuyla, yüz ve vücut için, geniş spektrumlu formülüyle, çok YÜKSEK UVA/UVB koruması sağlar. Gliserin, lesitin ve stearik asit içeriğiyle, cildi nemlendirir, yumuşatır ve cildin sağlıklı görünümüne destek olur. Nar özütü, E ve C Vitamini açısından zenginleştirilmiş olup güneşin cildi yaşlandırıcı etkisini azaltmaya yardımcı olarak, ciltte antioksidan etki gösterir.

Coppertone güneş koruyucuları, hızlı emilir ve yağsızdır. Hipoalerjeniktir, renklendirici içermez. Suya karşı son derece dayanıklıdır. Gözenekleri tıkamaz, günlük kullanıma uygundur. Komedojenik değildir, testlerde siyah nokta oluşumu gözlenmemiştir.

Coppertone’la güneşin zararlı etkilerinden korunmak için güneşten kaçmak yerine, çok yüksek koruma ile güneşin keyfini sürün. #coppertone #güneşinkeyfinisürün.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI