Ana SayfaYaşamContemporary Istanbul Kent ve Kültür Konferansı

Contemporary Istanbul Kent ve Kültür Konferansı

Contemporary Istanbul, 19 Eylül’de “Kent ve Kültür” başlığı altında uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla bir konferans düzenliyor. Çağımızın sanat ve mimari alanındaki fikir önderleri, “Kent ve Kültür” konferansında İstanbul’un kültür ve sanat merkezi olarak değişmekte olan alt yapısını tartışacak.

Bu sene 24-27 Kasım 2011 tarihlerinde sanatseverlerle buluşacak olan Contemporary Istanbul yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek kültür-sanat alanında yaptığı çalışmalarını genişletiyor. Contemporary Istanbul tarafından düzenlenen“Kent ve Kültür” konferansı, Istanbul Bienal’ine paralel olarak 19 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek.

“Kent ve Kültür” konferansı; 15 milyon nüfusu ile binlerce yıl  farklı medeniyetlere merkez olmuş ve şu an dünyada her kesimin yakından takip ettiği İstanbul’da, uluslararası kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek. Qatar Museums Authority Yönetim Kurulu Başkanı H. E. Sheikha Al Mayassa Bint Hamad Bin Khalifa Al-Thani’nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek konferans iki bölümden oluşacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI