Ana SayfaYaşamConrad İstanbul Bosphorus Oscar Gecesi Etkinliğimiz

Conrad İstanbul Bosphorus Oscar Gecesi Etkinliğimiz

Bu yıl 89. düzenlenen Oscar Ödüllerini  her sene olduğu gibi bu yıl da ekip olarak izledik ve sizlerle anı anına paylaştık. Conrad İstanbul Bosphorus’ta gece yaklaşık saat 02:00’de oturduğumuz bilgisayar başından, 08:30 sularında kalktık. Takdir edersiniz bu sene yaşanan büyük fiyaskonun şoku falan derken.. Bir de bakmışız saat almış başını gitmiş. 
İstabul’un kalbi Beşiktaş’ta (gerçekten ulaşım açısından şahane bir konumda) olan Conrad İstanbul Bosphorus’a girişimizi yaptık. İlk olarak otelin en üst katında bulunan Summit Bar and Terrace’da eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde özel yapım kokteyllerimizi yudumladık. Sırf kokteyl içmek için bile gidebilirsiniz, tavsiye ediyoruz!

              

Bir tarafımızda Boğaz Köprüsü, diğer yanımızda Kız Kulesi manzarasıyla yaptığımız keyiften sonra işlere koyulduk. Doğru odaya. Oda o kadar samimi bir dekorasyona sahip ki, evdeymişsiniz gibi sıcak ve rahat hissettiriyor. Balkonun büyüleyici  İstanbul manzarası. Sabaha kadar oturacağız tabi, Conrad İstanbul Bosphorus çalışanları bizim ayık kalmamız için odayı, a’dan z’ye içecekler, yiyecekler ve meyve ile donatmış. Gerçekten o kadar çok yedik içtik ki, uykumuzun gelmesine fırsat kalmadı… Bu vesileyle Conrad İstanbul Bosphorus’a buradan bir kez daha teşekkürü bir borç biliriz.. (Ardından sıkı bir diyet şart oldu tabii)

Not: Hazır havalar da ısınmaya başlıyorken, mutlaka Summit Bar and Terrace’a uğrayıp harika İstanbul manzarası karşısında kokteylinizi yudumlayın deriz..

                                     
                                                        Vanilla Apple Martini

   

1. Kiwi Mojito
2. Strawberry and Basil
3. Cactus
4. Bloody Mary

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI