Ana SayfaYaşamÇocuklar Kerem Tunçeri ile buluşuyor

Çocuklar Kerem Tunçeri ile buluşuyor

Disney XD`nin `Yükseği Hedefle` projesi Kerem Tunçeri ile start verdi. 

The Walt Disney Company Türkiye, Disney XD’nin çocukları yaşamdan keyif almak, yeni şeyler denemek ve başarıya ulaşmak için yönlendireceği “Yükseği Hedefle” adlı “Koçluk” kampanyası projesinin ilk etabı Türk Milli Basketbol oyuncusu Kerem Tunçeri ile başladı. Proje, katılımcı çocuklara, kendilerine rol model olabilecek kişilerle hayatta bir kez yaşayabilecekleri bir deneyim şansı sunuyor. Kampanya’nın ilk etabında Türk Milli Takımı ve Efes Pilsen’in başarılı oyun kurucusu Kerem Tunçeri; ödüllü spor fotoğrafçısı Yaşar Saygı ve spor gazetecisi Zafer Büyükavcı yer alıyor.

Yarışmaya katımak isteyen çocukların 3 Temmuz`dan önce hangi başarılı kişiyle koçluk çalışmasına katılmak istediklerini de belirten formu www.disneyxd.com.tr/stunt/yuksegi-hedefle sitesinden doldurmaları gerekiyor.

Disney XD’nin “Yükseği Hedefle” projesi üç ayda bir, ülkenin dört bir yanındaki çocuklara, gerçek potansiyellerine ulaşmayı öğrenmek üzere farklı alanlarda koçluk alma fırsatları sunacak.  Proje ayrıca çocuklara, uluslararası başarılara sahip basketbol oyuncularından, dağcılardan ilham alarak, sevdikleri şeyi yapmayı ve yaptıklarını sevmeyi öğretecek.  Amaç ne olursa olsun, önemli olanın “Yükseği Hedefle”mek olduğunu gösterecek.

Yarışma Hakkında:

Yarışmaya katılmak için, hayranların www.disneyxd.com.tr/stunt/yuksegi-hedefle sitesini 3 Temmuz’dan önce ziyaret etmeleri, hangi başarılı kişiyle koçluk çalışmasına başvurmak istediklerini seçmeleri, sorulara cevap vermeleri ve sonra bu yetenekli kişiyle tanışma ve koçluk fırsatı için neden kendilerinin seçilmesi gerektiğini anlatmaları gerekiyor. Kazanan, işin püf noktalarını koç / akıl hocasından öğreneceği, unutulmaz bir gün geçirecek ve deneyimini kaydetmek için bir kamera alacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI