Ana SayfaYaşamÇintemani Restaurant`da kış menüsü

Çintemani Restaurant`da kış menüsü

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant’ın Kış Menüsü lezzet tutkunlarının beğenisine sunulmaya başlandı. Şef Ali Ronay ve ekibinin hazırladığı menü, Türkiye’nin dört bir yanından gelen, mevsime özgü malzemeleri sizlerle buluşturuyor. Her biri Türk mutfağının yeni klasikleri olmaya aday spesiyaller, malzemelerin ruhunu yansıtacak zarif bir sunumla servis ediliyor. 

Çintemani Restaurant’ın Kış Menüsü’nde yer alan özel lezzetlerden birkaçı şöyle sıralanıyor: Fırınlanmış güz sebzeleri (zahter, köy yoğurdu, yaban marulu salatası), av hayvanları üçlemesi (tavada bıldırcın, ördek confit, tavşanlı Çin böreği), kremalı morel mantarı eşliğinde kaz ciğeri, körpe ıspanak salatası, Bolu kızılcık tarhana çorbası, erişteli tavuk çorbası, somon şiş, buharda pişirilmiş dülger balığı, füme kuzu sırtı, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, kabak tatlısı, güllü dondurma eşliğinde sütlaç, manda kaymağı eşliğinde fıstıklı baklava, ahududulu dondurma ile vanilya sos eşliğinde sıcak çikolatalı kek. 

Kış Menüsü kapsamında ayrıca özel bir Degüstasyon Menüsü de sunuluyor. Sarımsaklı crostini eşliğinde Bolu kızılcık tarhana çorbası, talaş kebabı, semizotu salatası, füme kuzu sırtı ve künefeden oluşan Degüstasyon Menüsü kişi başı 125 TL, iki kadeh şarap eşliğinde ise 175 TL olarak fiyatlandırılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI