Ana SayfaGüzellikCilt parlamasına Murad son veriyor

Cilt parlamasına Murad son veriyor

Sıcak yaz günlerinde kadınların en büyük kâbusu; nem ve kavurucu sıcaktan fazlasıyla yağlanıp parlayan bir cilt! Üstelik artan sıcaklıklar özenle yapılan makyajın da ciltte durmayıp akmasına neden oluyor.

Dr. Howard Murad’ın yağlanmayı kontrol altına aldığı klinik çalışmalarla kanıtlanmış ürünü Oil-Control Mattifier SPF 15 – Yağlanmaya Karşı Parlamayı Engelleyen Nemlendirici SPF 15 özellikle sıcaklığın arttığı günlerde kurtarıcınız olacak!

Ürünün özelliklerine gelince… 8 saate kadar cilt yüzeyindeki aşırı yağ birikmesini % 78’e varan oranda azaltmaya yardımcı olarak parlamayı önlüyor, SPF 15 özelliği ile güneş ışınlarına karşı koruma sağlıyor, içeriğindeki patentli Oil-Control Complex ile fazla yağ salgılanmasını kontrol ederek ciltte uzun süreli mat bir görünüm sağlamayı destekliyor, cildin günlük nem ihtiyacını karşılıyor, yağlı ciltler için makyaj altı baz oluşturarak, makyajın gün boyu kalıcılığını artırıyor ve sivilceleri kontrol altına alarak daha duru bir cilt görünümü kazandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI