Ana SayfaGüzellikCilt Bakım Ürünlerinizde Bulunması Gereken 8 Doğal İçerik

Cilt Bakım Ürünlerinizde Bulunması Gereken 8 Doğal İçerik

Yeni yılda güzellik rutininizde doğala dönük bir dönüşüm hedefliyorsanız, işe önce kendinizi eğitmekle başlamalısınız. Cansız cilt ancak doğal içeriklerle kendine gelir. Bunun için öncelikle o doğal içeriklerin ne olduğunu bilmelisiniz.

Bilinen kuru cilt ürünleri çoğunlukla jel petrol ve silikon gibi sentetik maddeler içerir; bu maddeler cildinizce emilmek yerine yüzeye oturur. Bu bariyer de cildinizin hava almasını ve toksinleri atmasını önler. İlk başlarda cildiniz yumuşamış gibi görünse de uzun vadede onun daha da kurumasına ve yıpranmasına neden olur.

Soğuk havalarda cildinizi nemli tutmanın yanı sıra ona ihtiyacı olan doğal bileşenleri de kazandırmalısınız. Peki nedir bu doğal bileşenler? İşte cilt bakımı ürünü seçerken içinde bulunmasına özen göstermeniz gereken 8 doğal içerik…

Aloe vera
Bu serinletici ve hafif nem kaynağı sıcak havalar için ideal gibi görünse de kış aylarının gelmesi ile ortaya çıkan çatlak ve egzama gibi sorunların üstesinden gelmekte birebirdir.

Papatya
Kuruyan cilt kolayca kızarır ve yıpranır. Eğer siz de bu tip cilt sorunları ile karşı karşıya kalıyorsanız papatyanın hafifletici ve ışıltı veren özü ile tanışmalısınız.

Hindistan cevizi yağı
Güzellik, mevsimlerüstü bir durumdur. Cildiniz kuruyor, pütürleniyor ve egzamaya davetiye çıkarıyorsa çaresini hindistan cevizi yağı içeren ürünlerde bulabilirsiniz.

Bal
Cildi yumuşatan ve kurumasını önleyen bal, doğal bir antibakteriyeldir ve nemlendiricinizde mutlaka bulunmalıdır.

Nim yağı
İster yıpranmayla ve iltihapla, ister kızarıklıkla mücadele ediyor olun bu doğal yağ cildinizi kurtarmak konusunda uzmandır. Nim, yağsız nemlendirme özelliği ile cildinizi yumuşatır ve temizler.

İğde yağı
Kış ürünleri arasında nemlendirme, rahatlatma ve iyileştirme özelliği olan en iyi içerikle tanışın. Bu doğal yağ hemen her cilt tipi için uygundur ve cildinize ışıltı ve güzellik katar. Aynı zamanda cildiniz tarafından kolaylıkla absorbe edilir.

Deniz tuzu
Pürüzlü ciltleri yumuşatma ve yatıştırma konusunda harikalar yaratan bu içerik aynı zamanda doğal bir detoks uzmanıdır.

Shea yağı
Bu süper zengin ve ultra yumuşatıcı içerik, bu sezon aradığınız şey olabilir. Cildinizi nemlendirir, korur ve onarır. Yüzünüze, dudaklarınıza, ellerinize, ayaklarınıza ve vücudunuza rahatlıkla sürebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI