Ana SayfaModaCHUCHU’dan Yeni Sezonda Bir Kraliyet Masalı: Royal Collection

CHUCHU’dan Yeni Sezonda Bir Kraliyet Masalı: Royal Collection

Markanın tasarımcısı Mehtap Hiçsönmez’in özel dokunuşlarıyla tasarlanmış ve el işçiliğiyle üretilmiş “Royal  Collection” adı verilen koleksiyon, İngiliz Kraliyet kadınlarının stili ve yaşam tarzlarından ilham alıyor. Farklı kişilikleri ve stilleriyle tarihe damgasını vuran üç kraliyet kadınını üç yeni çanta temsil ediyor.

Koleksiyonun en yalın ama bir o kadar sofistike detaylarla bezenmiş modeli Elizabeth, ilhamını Kraliçe Elizabeth’den alıyor. Kraliçenin sade görüntüsünün altında yatan gizli ayrıntılar, çantanın farklı dokularını bir araya getiren yapısı ve altın kaplama toka detayıyla yorumlanıyor.

Koleksiyonun diğer parçası Diana ise, zamansız ve çabasız şıklığı, elegan ama kalıpları reddeden ruhuyla Prenses Diana’dan ilham alıyor. Croco baskı derisi ve büyük tokalarıyla vintage ruhu günümüz detaylarıyla birleştiren Diana Bag, prensesin sarayla sınırlı kalmayan sosyal hayatından esinlenerek daha geniş ebatlarda karşımıza çıkıyor.

Koleksiyonun son parçası ise, ismini sarayın en sansasyonel, renkli ve eğlenceli prensesi Margaret’den alıyor. Margaret Bag, prensesin kişiliğini yansıtan renkli ve ışıltılı detaylarıyla dikkat çekiyor. Kutu formu ve siyah rugan derisiyle göz alıcı bir tasarıma sahip olan model, sıradışı kadınların ikonik çantası olmayı hedefliyor.

CHUCHU tasarımlarını Brandroom Kanyon, Brandroom Bodrum, Brandroom Nişantaşı, Galeries Lafayette İstanbul, Gizia ve Gizia Gate mağazalarında bulabilirsiniz. Çantalar hakkında bilgi almak için info@chuchu.com.tr  adresine mail atabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI