Ana SayfaModaChloé Kızlarının Festival Stili

Chloé Kızlarının Festival Stili

Daha önce Cornish Festival‘in line-up’ında bulunmayan Fransız moda evi Chloé, geçtiğimiz hafta sonu Port Eliot‘taydı. Markanın İngiliz kreatif direktörü Clare Waight Keller’ın da katıldığı ve soruları yanıtladığı festival alanında, markanın 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan da ürünler sergilendi. Geçtiğimiz sene festivale ailesi ile birlikte katılan Keller koleksiyonu ile ilgili şöyle konuştu:
 
Eylül ayında podyumda gördüğünüz Bahar 2016 koleksiyonum, aslına bakarsanız festival kızlarını düşünerek başladı; 90’ların çılgın sahnelerinden, özgürlükten esinlendim. Bu his, festivallerin çok kültürlü ve çok renkli olmasıyla ilgiliydi. Böyle bir ruh hali içerisinde, bütün bir yazı Port Eliot’ta geçirip, tüm dikkatimi yaza ve hazırlayacağım koleksiyona verirdim.

Chloé’de o festivallere özgü bohem hava mevcut. Tek bir hafta sonu için istediğiniz kişi olabilirsiniz. Asla yapmayacağınız şeyleri yapabilirsiniz. Festivallerin tarihi anlık dürtülere ve özgürlüğe dayanıyor ve Chloé bu ruhu giysiler üzerinden örnekliyor. Bu uzun, dökümlü elbiseler kimileri için gece elbisesi olabilir, ama aynı zamanda bunları giyip festivalde ordan oraya koşabilirsiniz.

 

Chloé ruhuyla bir festival yaşamak için işte yapmanız gereken 5 şey:

1. Kızla Erkeği Tanıştırıp Bir Oyun Oynayın

Waight Keller “Chloé’deki işim feminenlikle erkek çocuksuluğunun arasındaki gerilimi keşfetmek hakkında oldu.” diyor. Bunu aklınızda tutarak uzun, tiril tiril bir eteği veya elbiseyi, retro tişörtlerle veya sportif bir üstle kombinleyebilirsiniz.

2. Her Şeyinizi Postacı Çantanıza Atın

Bel çantaları festivallerin vazgeçilmezi olmuş olabilir ama bir Chloé kızı asla altın kaplama süslemeleri ve püskülleri olmayan postacı çantası olmadan görülmez.

3. Bembeyaz Spor Ayakkabıları Bir Kenara Bırakın

Waight Keller yerlere uzanan çiçekli elbisesini Puma plimsoll ayakkabılarla kombinliyor.

4. Yuvarlak Çerçeveli Bir Güneş Gözlüğü Edinin

Yüz boyası yerine dikkat çekmek için ayna camlı yuvarlak çerçeveli gözlükler seçin.

5. Her Zaman Bir İpek Eşarp Bulundurun

Chloé’nin 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonu için ilham perisi olan Anne-France Dautheville, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’nun büyük bir kısmını motorsikletle geçti, ama Waight Keller’ın dediğine göre “her zaman feminen hissetmek istiyorduYanına topuklularını ve dökümlü bir elbisesini aldı ve her zaman boynunda ipek bir eşarp takıyordu.” Boynunuza ince, orman yeşili, bordo veya siyah bir eşarp dolayın ve iki kere düğümleyin. Şimdi ceketinizi terfi etmiş kabul edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI