Ana SayfaGüzellikCharlotte Tilbury'den İlk Parfüm: Scent of a Dream

Charlotte Tilbury’den İlk Parfüm: Scent of a Dream

Kariyerine seçkin ünlüler için hazırladığı özel nemlendirici bir karışımla başlayan Charlotte Tilbury, makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri ve kendi mağazasından sonra şimdi de piyasaya kendi parfümüyle çıkıyor.

Tilbury’e göre, bu koku hayatınızı kökten değiştirecek: “Zaten uzun süredir kendim için gizli bir koku karışımı yapıyordum ve bir kokunun sizi, çevrenizdeki insanları ve etrafınızdaki enerjiyi değiştirme gücü olduğu gerçeği beni her zaman büyülemiştir.” Tilbury, aynı zamanda “Scent of a Dream’i kullanarak bir başkasıyla duygusal bir enerji bağı kurabileceğinize inanıyorum; onların beyin ve kalp reseptörlerine koku yoluyla ulaşabilir, hislerini alevleyebilirsiniz. Bu kokuyla insanların ruh hallerini, fikirlerini değiştirebilirsiniz.” diyerek, yarattığı parfümün gücünü vurguladı.

Parfümün kampanya yüzü olan Kate Moss ise, “Charlotte ile aramızda her zaman yaramaz bir enerji olmuştur, çekim sırasında yanyana dans ettik. Charlotte’un hayat için güçlü bir enerjisi ve elektrikli bir tutkusu var, büyülü biri. Onun ilk kampanyasını beraber yapmak kesinlikle çok doğaldı.” diyerek Tilbury ve parfümü hakkında düşüncelerini belirtti.

Kampanya modeli Kate Moss hakkında da Charlotte Tilbury, “Kate, bu parfüm hakkında ruhani ve güçlü ne varsa hepsini kapsıyor. Kate’i 25 yıldır tanıyorum ve onunla beraber çok sayıda muhteşem tecrübem oldu… Beni ve yarattığım kokuyu anlıyor.” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI