Ana SayfaModaCharisMom Maternity Hamile Koleksiyonu

CharisMom Maternity Hamile Koleksiyonu

CharisMom Maternity, anne adayları ve emziren annelere hem iş hem ev hem de sosyal yaşamlarında şık, işlevsel ve rahat tasarımlar sunuyor. Koleksiyonda, kadınların hamile oldukları dönemde rahatlıkla giyebilecekleri, doğal malzemelerden tasarlanmış zarif tasarımlar var. Ayrıca hamilelik döneminde aldığınız bu kıyafetler emzirme dönemi de düşünülerek tasarlanmış. 

CharisMom Maternity’nin yeni sezon koleksiyonunda üç tema dikkat çekiyor. İlk moda grubu olan Global Etnik’te, hardal, saks mavi, ekru ve siyah tonları, jakarlı kumaşlarla bütünleşirken, ahşap boncuklar ve nakış işlemeler etnik vurgusunu zenginleştiriyor. Şık ve şehirli kadını yansıtan temada siyah-beyaz etnik bolerolar, işlemeli bluz ve elbiseler, Selanik dokuma kumaş detaylı bilekte biten pantolonlar ve dizüstü yırtmaçlı etekler ön planda.

Akdeniz sahillerinin esintilerini şehre taşıyan Positano, yazın vazgeçilmezi marin temasına vurgu yapıyor. Mavi ve beyaza bu kez turuncu eşlik ediyor. Rahatlığı ön planda tutan moda grubunda; pili detaylı klasik pantolonlar, kalem etekler, ipek hissi veren dökümlü ve renkli bluzlar ile metal düğmeli blazer ceketler ağırlıkta.

Koleksiyonun son teması olan ve duygusallığa hitap eden Makaron, nane yeşili, tozpembe, uçuk sarı ve bebek mavisi gibi pastel tonlarla mükemmel bir kombin yaratıyor. Dantel detaylı elbiseler, nane ve lame renklerde kristal işlemeli bluzlar, dökümlü krep ceketler ve pantolonlar feminen, masum ve romantik bir stili olan anne adayları için ideal.

CharisMom satış noktaları ile ilgili detaylı bilgiye www.charismom.com adresinden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI