Ana SayfaModaChanel`den Kampanya: 3 Kız 3 Çanta

Chanel`den Kampanya: 3 Kız 3 Çanta

Chanel İlkbahar-Yaz 2015 Kampanyası için 3 çanta modelini 3 farklı stilden kadınla bağdaştırdı ve ortaya farklı bir proje çıktı. Klasik Chanel modeli olan 11.12 by Karl Lagerfeld Kristen Stewart tarafından, Boy CHANEL Alice Dellal, Girl CHANEL ise Vanessa Paradis tarafından kampanyada yer alıyor. 

3 farklı kadının da birbirleriyle benzeşmeyen, karakteristik stili, Chanel`in bugünkü taze ve enerjik duruşunun bir resmi gibi duruyor. 

Peki neden bu 3 kadın?

Kristen Stewart ile başlayacak olursak, Karl Lagerfeld ile ilk kez 17 yaşındayken tanışan Stewart, daha sonra 2013 yılında 2Métiers d’art Paris-Dallas 2013/14 Koleksiyonu`nun yüzü olmuştu. Bu yeni kampanyada ise ipek takımı ve 11.12 çanta ile oldukça uyumlu görünüyor.

Alice Dellal ise Karl Lagerfeld`e göre bu çanta için biçilmiş kaftan! Boy CHANEL için Alice`in çılgın punk stilini uygun gören Lagerfeld, çekim için de sadece büyük beden bir gömlek kullanmayı seçti. 

1991`de COCO`nun yüzü olan Vanessa Paradis ise bu kampanyadaki son kadın. Girl CHANEL`i temsil eden Paradis, Karl Lagerfeld`in favori kadınlarından biri. Vanessa`nın eşsiz bir yüzü olduğunu düşündüğünü söyleyen Lagerfeld, Girl CHANEL çekiminde Paradis`i çıplak bırakıp sadece kolyeyle süsledi.

Göz alıcı kampanya fotoğrafları için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI