Ana SayfaModaCeketler omuzlara taşınıyor

Ceketler omuzlara taşınıyor

Neredeyse dünyada moda kavramının oluşmaya başladığı günden beri aramızda olan Chanel`in "Little Black Jacket" ıyla birlikte bir efsane haline gelen ceketler, bu sezonun vazgeçilmez ürünleri arasında yer alıyorlar ancak bir farkla. Maskülenliğin feminenlikle bolca harmanlandığı bugünlerde kadınlara cesur hava katmak isteyen pek çok tasarımcı ceketleri omuzlarımıza taşımamızı istiyorlar.

Şu sıralar yasaklı listenizin başında ceketleri üzerinize giymek var. İster Victoria Beckham gibi ince bir gömlek giyin ister Alexa Chung gibi kazak kombininizi tamamlayan ceket ya da paltonuz mutlaka omuzlarınızın üstünde durmalı. İlk olarak 80`li 90`lı yıllarda karşımıza çıkan bu akım Paris Moda Haftası`nda defilelerin yanı sıra katılımcılar sayesinde sokaklarda da sık sık karşımıza çıktılar. Bu akımın tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında en feminen görüntüyü bile maskülenleştirip sadeleştirmeleri oluyor.

Sade bir tişörtün üzerine omzunuza atacağınız dizde biten ince bir pardesü ve sivri burun ayakkabılarla bahar akşamının en şık bayanlarından biri olabilirsiniz. Fotogaleriye tıklayarak ünlülerin ceketleri omuzlarda nasıl kombinlediklerine göz atabilir, sokak stilinden ilham alabilir ve tasarımcıların bu akımı nasıl yorumladıklarını inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI