Ana SayfaGüzellikCaudalie'den Her Cilt Tipine Uygun Organik Üzüm Suyu!

Caudalie’den Her Cilt Tipine Uygun Organik Üzüm Suyu!

Yüzde 100 Organik Üzüm Suyu, yılda bir defa hasat zamanı toplanan üzümlerden elde ediliyor. Mineral ve vitamin zengini Organik Üzüm Suyu tüm cilt tipleri için uygun olup en hassas cildi bile nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olurken yorgun görünen cildi canlandırıyor
Organik Üzüm Suyu için “uzman bitkisel su”da diyebiliriz. %100 organik üzümlerden elde edilen bu su cildin nem depolarını yenilerken, içeriğindeki yatıştırıcı etkiye sahip elementler, nemlendiren polisakkaritler ve mineraller (potasyum, magnezyum ve kalsiyum) ile organik üzüm suyu cildin doğal nem mekanizmalarını harekete geçiriyor.

+%127  DAHA FAZLA NEM
CİLT HASSASİYETİNDE -%61 AZALMA

 
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ POLİFENOLLERİ
Bitki aleminin en güçlü antioksidanlarındandır. Etkisi: Cildin yaşlanmasından %80 sorumlu olan serbest radikallerin okside olmasını engelleyerek cildi korur.

BETA GLUCAB AÇISINDAN ZENGİN VINOLEVURE
Cildin “savunma” mekanizmasını güçlendirmek ve dehidre olmasını engellemek için epidermisin hücresel aktivitelerini arttırır. Gün geçtikçe cilt bariyeri yeniden yapılanarak cildin gözle görünür oranda hassasiyetini azaltır.
Yüzde 100 Organik Üzüm Suyu, doğayı korumak için en iyi ve uygun koşullar içinde yetiştirilmiştir. Üzümler yetiştirirken GDO ya da kimyasal ilaçlar kullanılmaz ve toprağın doğal dengeleri korunur
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI