Ana SayfaYaşamCasa Costa Boutique Hotel Lüks Tatil Deneyimi İçin Sizi Bodrum'a Davet Ediyor

Casa Costa Boutique Hotel Lüks Tatil Deneyimi İçin Sizi Bodrum’a Davet Ediyor

7’den 70’e herkes düşünülerek tasarlanan; günün her saatinde kendinizi ve ailenizi güvende hissedebileceğiniz, misafir odaklı özel bir hizmet alabileceğiniz Casa Costa Boutique Hotel 24 otel odası ve 4 Rezidansıyla sezonda Bodrum’un gözdesi olmaya hazır. Misafirler için her detayın titizlikle düşünüldüğü ve hazırlandığı Casa Costa kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz lüks bir otel konforu sağlıyor.

Bodrum’un eşsiz maviliğine uzanan iskelesinde güneşlenip serinlerken Beach Restaurant’ın özel yiyecek ve içecekleriyle tatilinizi lezzetlendirebilirsiniz. Türkiye’ye kişiye özel aşçılığı ilk getiren birçok uluslararası başarıya imza atmış şef Pınar İshakoğlu ve tecrübeli ekibinin oluşturduğu güçlü menüsünde yer alan eşsiz yemekleriyle tatilinizi lezzetlendireceksiniz. Özellikle çocuklu aileler için sağladığı güven dolu olanaklarıyla ailelerin yaz tatili için vazgeçilmez rotası haline gelen Casa Costa Boutiqe Hotel yeni sezonda misafirlerini ağırlamaya başladı.

Baştan aşağı yenilenen dekorasyonu ve hizmetinin yanı sıra sanata olan tutkusunu ön plana çıkaran Casa Costa Boutique Hotel’in çeşitli noktaları ve her odasında ünlü sanatçı Mustafa Demirpençe’nin çok değerli eserleriyle karşılaşabilirsiniz.

 

Konforlu, güvenli ve unutulmaz bir tatil yaşamak isteyen aileler ve kalabalık arkadaş grupları için ideal bir tatil alternatifi olan Casa Costa Boutiqe Hotel hakkında detaylı bilgi almak için www.casacostahotel.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI