Ana SayfaAnne ve ÇocukCartoon Network ve Koton’dan Genç Kızlara Özel Powerpuff Girls Koleksiyonu

Cartoon Network ve Koton’dan Genç Kızlara Özel Powerpuff Girls Koleksiyonu

Eğlenceli ve renkli çizgi filmlerin yaratıcısı Cartoon Network, Powerpuff Girls’ün 20’inci yaşı için Koton ile bir araya geldi. Koton CCO’su İsham Sardouk’un liderliğinde Powerpuff Girls karakterlerinin ön planda olduğu 6 parçalık bir koleksiyon hazırlandı. Koleksiyonda dikkat çeken ilk detay ise, Powerpuff Girls karakterlerinin genç kızlara ilham veren “Kız Gücü” konsepti oldu.

Cartoon Network – Koton iş birliğine ilişkin konuşan Turner Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Lisans Direktörü Ali El Hagar, “ Powerpuff Girls’in 20. Yaşını kutlamaya devam ederken, bu kutlamanın bir parçası olarak Türkiye’de Koton ile iş birliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Powerpuff Girls, 20 yıldır kadınlara ve kız çocuklarına her zaman güçlü oldıklarını göstermede önemli bir role sahip oldu. Bu koleksiyon da uzun yıllar benimsediğimiz  “Kız Gücü”  misyonumuzun bir parçası oldu “ dedi.

Birbirinden renkli görseller  ile hazırlanan 6 parçalık koleksiyonda, Powerpuff Girls kahramanları Blossom, Bubbles ve Buttercup baskılı crop top, kapüşonlu ve bisiklet yaka tişörtlere yer verildi.

Seçili Koton mağazaları ve koton.com’da satışa sunulan koleksiyon Powerpuff Girls hayranlarını bekliyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI