Ana SayfaMagazinCara Delevingne: Saçsız Olmak Beni Özgürleştirdi

Cara Delevingne: Saçsız Olmak Beni Özgürleştirdi

Yeni filmi ‘Life in a Year’da amansız bir hastalıkla mücadele eden, bir yıl ömrü kalmış bir kadını canlandıran Cara Delevingne, rolü için saçlarını kazıttı.
 
Yönetmen Mitja Okorn’a saçlarını kestirmeyi kendi teklif eden Delevingne, “Bu filmin senaryosunu okuduğumda yönetmeni arayıp ‘Karakter için saçlarımı kazıtırım’ dedim. Menajerim ve ajansım arayıp ‘Lüfen yapma’ dedi. Ama bu karakteri en gerçekçi haliyle canlandırmak için saçsız olmanın ne demek olduğunu bilmeliydim” şeklinde konuştu.
 
Süper model ve oyuncu Delevingne, Hürriyet’ten Sinem Vural’a verdiği röportajda, “Saçımın bu halini sevdim. Saçsız olmanın beni özgür bıraktığını düşünüyorum” dedi.
 
Moda dünyasından sinemaya geçiş yapan 24 yaşındaki Delevingne, “Sinema kendi kimliğimi rahatlıkla sergileyebileceğim bir alan değil. Bir kere İngilizim ve mecburen Amerikan aksanıyla konuşuyorum. Öte yandan modada çok önemli insanlarla çalışınca, tanındıkça, insanlar çalışmalara benim yaratıcılığımı da katmak ya da fikirlerimi kullanmak istiyorlar” ifadesini kullandı. Ünlü model ve oyuncu, güzelliği şöyle tarif etti:
 
“Bana kalırsa nasıl göründüğünüzle ilgili değil bu. Kalbinizi dinlemek, iyi bir insan olmak. Güzellik budur.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI