Ana SayfaYaşamCam 8 Ocak`ta perdelerini açıyor

Cam 8 Ocak`ta perdelerini açıyor

Levent Kazak’ın yazdığı, Laçin Ceylan’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni tiyatro oyunu perdelerini açıyor.

“Cam”; 8 Ocak 2011, Cumartesi akşamı saat 21:00’de

Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek prömiyeri ile perdelerini açacak! Kadının sosyal konumuna özellikle dikkat çekerek kadına dair birçok şeyi sorgulatacak olan “Cam” adlı oyunda; başarılı oyuncular Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer rol alıyor.

“Cam”da; 9. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” seçilen Dolunay Soysert, “Nefes-Vatan Sağolsun” filminin yüzbaşısı, “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun “Dildo”su Mete Horozoğlu ile “Yaprak Dökümü” dizisindeki “Ferhunde” rolüyle tanınan Deniz Çakır’ın yanı sıra sevilen oyuncular Bülent Alkış ve 15. Adana Altın Koza Film Festivali “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllü Selen Uçer rol alıyor. İki perdeden oluşan “Cam”ın yardımcı yönetmenliğini Zeynep Ocak üstlenirken, dekorlarını Barış Dinçel hazırlıyor.

Tiyatro GAGA ve AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun ortak projesi “Cam”ın prömiyeri; 8 Ocak 2011, Cumartesi akşamı saat 21:00’de Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. “Cam”ın tüm oyunlarına ait biletler, Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.

Bilet Fiyatı: Tam     40 TL
Öğrenci     30 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI