Ana SayfaYaşamÇağdaş ustalardan sergi

Çağdaş ustalardan sergi

Tem Sanat Galerisi, etkinliklerini 1 Ağustos – 31 Ekim 2012 tarihlerinde Nişantaşı’ndaki iki katlı mekanında büyük ustalardan genç ustalara uzanan karma bir resim, heykel ve fotoğraf sergisi açıyor.

31 Ekim’e kadar sürecek bu sergide İbrahim Safi,  Abidin Dino,  Adnan Varınca, Mustafa Aslıer, Gökşin Sipahioğlu, Mürşide İçmeli, Ömer Kaleşi, Alecos Fassianos (Yunanistan), Nevin İşlek, Güngör İblikçi,  Metin Talayman, Yuri Kuper (Rusya), Mehmet Güler, Zeki Fındıkoğlu, Miharu Shiota (Japonya),   Hüseyin Ertunç,  Abdulkadir Öztürk, Yavuz Tanyeli, Angelos Panayiotidis (Yunanistan), Fuat Acaroğlu, Gülden Artun, Nur Özalp, İsmail Yıldırım, Talat Enlil, Mithat Şen, Selma Gürbüz, Devabil Kara ve Özlem Özkan`ın eserleri yer  almaktadır.

Farklı çizgilerde çalışan, bazıları bugün hayatta bile olmayan, yirmi sekiz Türk ve yabancı tanınmış usta sanatçının, iki yüzü aşkın seçkin eserinden oluşan bu sergi, günümüz çağdaş plastik sanatları hakkında genel bir fikir verme açısından da oldukça önemli. Sergide, tuval resminden heykele, suluboyadan pastele, guvajdan karakalem resim ve desenlere, ayrıca çok çeşitli tekniklerde üretilmiş, Türk ve yabancı sanatçıların orijinal baskılarına uzanan bir yelpazede seçilmiş eserler sunuluyor. Böylelikle, Tem Sanat Galerisi`nin, büyük bir titizlikle oluşturduğu bu sergi yalnızca İstanbul`lu sanatsevere değil, sanatla ilgili bütün kesimlere ve yabancı konuklara, çağdaş resim ve heykel sanatından önemli bir kesitin tanıtılmasına olanak sağlıyor, mini bir müze tadında.

Adres: Vali Konağı Cad., Prof. Dr. Orhan Ersek Sok. 14, Nişantaşı 34365, İstanbul

Tel: (212) 247 08 99 – 234 13 46

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI