Ana SayfaModaBvlgari Resort Koleksiyonu

Bvlgari Resort Koleksiyonu

Ruhu ısıtan güneş ışıkları, denizin turkuaz tonları, her yeri canlı renklerin doldurduğu pozitif enerji ve gevşeme anları arasında havuzda yüzerken, kumsalda gün batımlarıyla geçen günlere kavuştuk. Yaz geldi!

Bvlgari, sezonun pervasız ve neşeli ruhunu Roma huzuru ve doğal incelikle kutlamak için, dünyanın en sıcak yaz tatili destinasyonlarına adanmış sınırlı sayıda çanta ve ve bunlarla uyumlu tekstil koleksiyonunu sunuyor: Bvlgari Resort Koleksiyonu.

Koleksiyonda yaz mevsiminin yıldızı, Bvlgari’nin oyuncu tavrı ve üstün işçilikle yorumladığı doğadan ilham alan bir malzeme olan rafya öne çıkıyor. Bvlgari’nin zanaatkarları tarafından elde edilen olağanüstü yumuşak dokusuyla ünlü Serpenti Diamond Blast‘ın biri çıkarılabilir üst saplı ve kalın altın zincir kayışlı, diğeri ise mücevherden ilham alan daha ince bir zincirli iki stili bulunuyor.

Çantaları çevreleyen abartılı püsküller, kum ve deniz arasındaki büyüleyici senfoniyi çağrıştıran turkuaz deri detaylar ve ikonik yılan başlı kilidin mat kaplaması, bu yaz stillerini hem denizde hem de şehirde uyum yakalayacak büyüleyici seçenekler haline getiriyor.

Romalı Mücevherciler tarafından tanıtılan bir diğer sınırlı üretim rafya stili, çok yönlü olan Bvlgari Logo çanta. Kullanışlı ve ferah aynı zamanda zamansız siluetiyle son derece zarif olan bu kareli çanta, kusursuz çizgileri ve basit zarafeti zengin detaylarla buluşturuyor.

Altın zincirlerle işlenmiş ve ikonik BVLGARI logosunun yeniden yaratıldığı büyük mücevher benzeri bir detay, ön taraftaki turkuaz deri paneli süslerken, yine deri üst kulplar ve çıkarılabilir bir omuz askısıyla rahat ve kolay bir kullanım sağlıyor. Her ikisi de büyük bir dış cebe sahip iki farklı boyutta mevcut olan bu çanta kesinlikle sadece plaj günleriyle sınırlı kalmıyor.

Peki koleksiyonun şaşırtıcı son dokunuşu nedir? Çantanın satın alındığı tatil yerinin adıyla kişiselleştirilmiş metal bir etiket.

 

Yaza, canlı renklere ve Serpenti’nin sonsuz metamorfozuna gerçek bir övgü olarak, Mary Katrantzou tarafından özel olarak tasarlanan bir başka coşkulu tasarım ise Canvas Tote çanta oluyor.

Bvlgari ve Yunan moda tasarımcısı arasındaki heyecan verici işbirliğinde yeni bir sayfa açan bu yeni stil, kelebeklerin büyüleyici simgesini yılanın çekici değişken gücüyle birleştiriyor. Cesur renkler ve maksimalist desenlerle yorumlanan zamansız ve pratik bir tasarım olan yeni çanta, yılan temalı tasarımlara sahip renkli bir kanvas gövde ile uyumlu beyaz, siyah ve pembe deri üst sapları ve dış çerçeveleri ile dört farklı versiyonda sunuluyor.

Ve en iyi tatil, hatırasını gittiğiniz her yere yanınızda götürmek için ikonik Bvlgari tasarımlarıyla harmanlanan deniz motifli, iki renkli ipek fular koleksiyonu tamamlıyor. Rafya çantalardan kusursuzca sarkan bu olmazsa olmaz detaylar, hem Capri’den Saint Tropez’ye dünyanın en sembolik tatil destinasyonlarının adıyla hem de kişiselleştirme olmadan her koşula uyum sağlayacak bir görünümle sunuluyor.

Koleksiyon, Temmuz 2021’in başından itibaren dünya çapındaki tatil yerlerindeki seçili Bvlgari Butiklerinde, yeni Bvlgari Bodrum mağazasında ve Bulgari.com’da satışa sunulacak.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI