Ana SayfaGüzellikBurcunuza Göre Yaz Parfümünüz

Burcunuza Göre Yaz Parfümünüz

Kışın kullandığımız ve ancak kalın kazakların üzerinde güzel kokacak ağır kokularla vedalaştık. Artık daha çiçeksi, daha hafif, kokunca güneş ışınlarını hissedeceğimiz parfümlere geçme zamanı geldi. Yaz kokuları arasında seçim yaparken kararsız kalıyorsanız, size burcunuza uygun kokularla yardımcı olabiliriz. Bakın sizin burcunuza uygun yaz kokusu hangisi?

KOÇ

Özgüvenli koçlar için önerilen koku Versace Eros Pour Femme. Parfüm ilhamını aşk tanrısı olan Eros’tan almıştır. Bergamot ve İtalyan limon kabuğu notaları ile enerjinizi en üst düzeylere çıkararır. Çevrenizdekileri etkilemek ve kokunuzla kendinize hayran bırakmak istiyorsanız doğru bir seçim. 

Versace Eros Pour Femme EDP 100 ML

424,00 TL

BOĞA

Kendini şımartmayı seven boğalar için bu koku tam biçilmiş kaftan. Yaza damgasını vuran ve asi kadınlara sunulan koku, çiçek ve meyve kompozisyonu ile sizlere sunulan Juicy Couture I Am Juicy Couture tutku ve şehveti bir arada yansıtıyor.

Juicy Couture I Am Juicy Couture EDP 100 ml

476,57 TL

 

İKİZLER

Karizmatik ikizlerin kokusu Sicilya`nın karizmatik portakal bahçelerinden. Parfüm, greyfurt`un hafif tatlı, ama acı olmayan ve her zaman taze kokusu ile dolu. Kökeni 17. yüzyıl Sicilya`sına dayanıyor. 

Stella by Tocca $68.00​

 

YENGEÇ 

Uyumlu yengeçler lüks kokulardan yana. Parfüm; fas çayı, siyah kakule, yabani incir ve bergamut ile geliştirilmiş büyülü kokusundan oluşuyor. Parfümün ambalajına da, aynı kokusu gibi kendine hayran bıracak türden. 
NESTIndigo $68.00

ASLAN

Her zaman kendin emin ve kuvvetli duran aslan kadınları, Lady Vengeance ile arkasında sofistike bir iz bırakıyor. Markanın kurucusu Romano Ricci parfüm için; “İnkar edilemez kadınlık ifadesi, kendinden emin ve ilahi şehvetli.” yorumunu yapıyor.
Juliette Has a GunLady Vengeance $100.00

 

BAŞAK

Zarif başak kızlarına yaseminin tarifsiz zarafeti ve inceliğiyle Panna Cota tatlılığının muhteşem birleşimi. Signorina hem çiçek hem meyve ailesine aittir. İtalyan, hayat dolu ve stil sahibi bu koku, başak burçlarının vazgeçilmezi olabilir.
SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA 271TL

 

TERAZİ


Sakinliği ve süküneti seven teraziler, şeftali çiçeğinin vanilya ile karışımına kendini kaptıracak. Akdenizin serin ve ferahlatıcı esintisini üzerinizde taşımak istiyorsanız, bu kokuyo denemelisiniz.
Capri By Vince Camuto $82.00

AKREP

Tutkulu akreprele, çekici kokusuyla ünlü Rose Radiant Gold çok yakışacak. Parlak meyvelerle vurgulu bir açılış yapıp zengin çiçeksi ve yumuşak misklerin göz alıcı kadınsılığını etrafa hissettirebilirsiniz.
Michael Kors Rose Radiant Gold 280TL

YAY

Maceracı yayları, taze ve lezzetli bahar kokusuyla, çiçeksi ve meyveli içeriğiyle kendine hayran bırakıyor. Brezilya’nın güzellik ritüellerinden ilham alınarak tasarlanan parfümde, neşe kaynağı capcanlı taze meyveler bulunur.
Bvlgari BVL Omnia Paraiba 296TL

OĞLAK

Kararlı oğlaklar, kahvenin uyarıcı etkisinin beyaz çiçeklerle buluşması ile feminenliklerini ortaya çıkaracak. ortaya çıkmakta ve eşsiz bir bayan parfümü olmaktadır. Güne başlarken oldukça enerjik olmanızı sağlayacak parfüm çok özel ve sıra dışı bir kokuya bürünüyor.
Yves Saint Laurent Opium Black 410 TL

KOVA

Kendine özgün kovalar, Amber Safran koleksiyonun en seksi ve en güzel kokusunu yansıtıyor. Kırmızı meyvelerin karşı konulmaztaze kokusu, narin çiçekler, yatıştırıcı misk, sıcak amber ve zarif safran ile kalıcı bir izlenim bırakacağınıza emin olabilirsiniz.
CLEAN Reserve Amber Saffron $90.00

BALIK

Yaratıcı balıklar, okyanus esintileri ve taze tropikal kokunun karışımıyla canlandırıcı deniz notalarını üzerlerinde imza niteliğinde taşıyabilirler. Güneşin verdiği tembellikle kendinizi harika bir plajda güneşleniyor gibi hissedeceksiniz.
Comptoir Sud PacifiqueAqua Motu $36.00

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI