Ana SayfaAstrolojiBurçlara Göre Favori Güzellik Ürünleri

Burçlara Göre Favori Güzellik Ürünleri

Burcunuzun grubuna göre favori bakım ve güzellik ürünlerinizi araştırdık!
Su Grubu (Yengeç, Akrep, Balık)

Su burçları tıpkı elementleri gibi duygusal dalgalanmalara sahiptirler. Hassastırlar ve çevrelerindeki insanların hislerini çözümlemekte oldukça iyidirler. Yengeç burcunun dudak balsamı veya nemlendirici gibi doğal ve besleyici ürünlere karşı zaafı vardır. Akrep, gizemli bakışlarını maskara ile taçlandırmaya bayılıyor. Balıklar göz bölgesini vurgulamayı sever; mat veya metalik tonda eyeliner onlar için kusursuz bir tercihtir.

Ateş Grubu (Koç, Aslan, Yay)

Ateş burçları ışıklarıyla başkalarına da ilham olmalarıyla bilinirler. Genellikle güçlü kişiliklere sahiptirler ve her türlü olaya hazırdırlar. Koç, doğal ve düzenli bir görünüm yaratan kaş kalemlerini tercih ediyorlar. Aslanlar, iç sıcaklıklarını ve ışıklarını ortaya çıkaran özellikle ışıltı içeren bronzerları seviyorlar. Yay burçlarının favorisi ise gün boyu görünümlerinin bozulmamasını sağlayan sabitleyici spreyler.

Hava Grubu (Terazi, Kova, İkizler)

Hava grubu burçlarına mensup kişiler özgür ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeker. Flörtöz ve etkileyici İkizler rujlara bayılırken Teraziler renk renk ve çeşit çeşit ojelere ilgilidirler. Kova ise gözlerini güçlü renklerde göz farlarıyla belirginleştirmeyi tercih eder.

Toprak Grubu (Oğlak, Boğa, Başak)

Toprak grubu burçları genellikle toprak tonları ve gri ile bağdaştırılıyor. Bunun aksine Oğlaklar her tonda ruju uygulamakta oldukça cesurdur. Boğalar yüz maskelerine ve özellikle ev yapımı doğal maskelere fazlasıyla meyillidirler. Başak burçları ise titiz ve pratik olduklarından ötürü temizleyici ürünlere odaklıdırlar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI