Ana SayfaGüzellikBurberry makyaj malzemeleri geliyor

Burberry makyaj malzemeleri geliyor

Trendus’un ilk verdiği haberlerden biriydi Burberry’nin kozmetik serisi hazırlığında olduğu. Beklenen seri yavaş yavaş bu tarafa gelmeye başladı. İlk önce İngiltere ve ABD’de çıkacak olan ürünler konusundaki beklentinin ne olması gerektiğini Christopher Bailey anlattı.

Burberry’nin Kreatif Başkanı Christopher Bailey, Burberry’nin giysi, aksusar, çanta ve ayakkabılarla çok net bir çizgisi olduğunu ama çekimlerde kullanılan makyajlarda tam anlamıyla istedikleri Burberry tavrını ifade edemediklerini hissedip kozmetik işine girmeye karar verdiklerini söylüyor. "Ya çok ağır bir fondöten veya yanlış renkler, makyaj için yanlış bir yaklaşım gibi durumlar yaşamamak için bu seriyi yarattık. Eforsuz bir zerafet sunmak istedik." diyor.

Renklerin esin kaynağı trenchcoat

Burberry’nin meşhur trenchcoatları da makyaj serisine büyük ilham kaynağı olmuş. Bailey renk seçimleri konusunda " Tabii ki trenchcoat‘lar ve hava durumu renk yelpazesinin belirlenmesinde çok etkili oldu. Trenchcoat’lardan natürel renkler, hava durumundan da fırtınalı gri ve fırtınalı maviler çıktı. Güneş açtığı zamanlar için de ışıltılı ve açık renkler var." diyor.

Burberry Beauty ürünleri ilk önce İngiltere’de Harrods ve Amerika’da Nordstrom mağazalarında satışa çıkacak ve buradan yavaş yavaş yayılacak. Fiyatların Chanel, Dolce & Gabbana, Dior gibi kozmetikler ayarında olacağı tahmin ediliyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI