Ana SayfaTeknolojiBundle En İyi Uygulamalar Arasında

Bundle En İyi Uygulamalar Arasında

Bundle, Türkiye ve dünyadan çok sayıda haber sitesi, blog ve dergiyi okuyucularıyla buluştururken gündemin sıcak gelişmelerini de kullanıcılarına anlık bildirimler yoluyla iletiyor.
Firma yetkilileri bir kullanıcının Bundle’da günde ortalama 20 dakika geçirdiklerini belirtti ve kullanıcılarının %98’sinden olumlu geri dönüş aldıklarını da eklediler. Son versiyonunda Apple Watch’u da destekleyen Bundle haber uygulamasının, Ekim ayı itibariyle aylık 7 milyon sayfa görüntülenmesini aştığını belirttiler. 
Kullanıcı sayısı 200 bin’e dayanan Bundle, yalnızca kullanıcıların değil aynı zamanda Bundle’da yer alan yayıncıların da yüzünü güldürüyor. Yayıncılar Bundle’da yer alarak mobil trafiklerini artırıyor ve yeni takipçi kazanma gibi avantajlara sahip oluyorlar. Firma yetkililerinden aldığımız bilgiye göre yayıncılar tarafında oldukça popüler olan Bundle üzerinden sadece eylül ayında en çok okunan 20 yayıncıya 500 binden fazla ziyaret çekildi. Bundle üzerinde ayrıca her ay 3 milyonun üzerinde haber okunuyor. 
 
Bundle App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI