Ana SayfaMücevherBulgari 2022 Çin Yeni Yılı’nı Tutku ve Sevinçle Karşılıyor

Bulgari 2022 Çin Yeni Yılı’nı Tutku ve Sevinçle Karşılıyor

İyi şans anlamına gelen Çinli karakter Fu – şans ve bereket getirmek için evlerin kapılarına ve pencerelerine yapıştırılıyor. Bulgari 2022 Çin Yeni Yılı’nda mutluluk ve neşe yaymak için marka elçileri Shu Qi, Tong Liya, Yang Yang ve Vicky Chen’nin coşkulu dileklerini bir kez daha muhteşem kreasyonlara dönüştürdü.

Yeni yıl için beklentiler ve tutkuyla dolu Shu Qi, Çin Karakteri Fu’yu temsil ediyor.  Çin Yeni Yılı’na özel yeni Serpenti Viper Kolyesi, güçlü yılan motifiyle iyi şans ve ışıltılı bir dokunuş getirirken, yeni Serpenti Mücevher Kutusu Çantası ve Serpenti Seduttori Saati, şenlikli kırmızı ışıklarla yeni maceralar yaşatmaya davet ediyor.

Her ev, Yang Yang’in kendisi gibi yeni yıl umudunu simgeleyen kırmızı fenerler ve süslemelerle dekore edilmiştir. Yang Yang, mükemmel bir şekilde bir araya gelen büyüleyici renklerin ikonik tasarımıyla oluşan, pembe altın renk ve yakut taşlarıyla süslenmiş Serpenti Viper özel tasarım kolyesiyle ve ultra çekici Octo Finissimo otomatik saatiyle öne çıkıyor.

Aile ve arkadaşlara kırmızı zarf hediye etme geleneğine sahip çıkarak (Çincede hongbao olarak bilinir), önümüzdeki yeni yıl için iyi dilekler dileyen Tong Liya, geleceğe dair kendi istek ve umutlarını kaleme alıyor. Büyüleyici ve zarafet yayan yeni Lvcea saatiyle birlikte sembolik Serpenti Viper mücevherleri stilini tamamlıyor.

Özel tasarım ve yeni Serpenti mücevher kutusunun üstünde bulunan altın kaplan motifi size Çin Yeni Yılına eğlenceli bir şekilde yaklaşmanızı hatırlatarak 2022’yi kaplan yılını onurlandırıyor.

Bulgari’nin Çin Yeni Yılı Özel tasarım koleksiyonu kutlamalara fazladan bir neşe katmak ve her dileği gerçekleştirmek için Bulgari’nin en sembolik koleksiyonlarından Serpenti Viper, Divas’ Dream, BVLGARI BVLGARI, Octo ve Serpenti Forever gibi ikonik çanta tasarımlarıyla aynı anda sunuluyor.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI