Ana SayfaGüzellikBu Yaz Saçlarda Doğallık Moda

Bu Yaz Saçlarda Doğallık Moda

Bu yaz saçlarda güçlü, çekici ve masum modelleri sıkça göreceğiz. Moda denilince bir çok sektörden öneriler verilir, koleksiyonlar çıkarılır ama bir kez daha anlayacağız ki moda kişinin içinde. 2011 İlkbahar-Yaz sezonunun saç modası doğallığın, gücün, masumiyetin ve çekiciliğin bir armonisi.

Ünlülerin saçlarını emanet ettiği isimlerden biri olan UĞUR ALEVYILMAZ HAIR DESIGN`ın sahibi Uğur Alevyılmaz`a göre bu yazın saç modellerini sorduğumuzda bakın neler diyor?

"Genelde her İlkbahar ve Yaz sezonunda sarı saçlar ön plana çıkıyor ve saç renkleri kışa göre açılmaya başlıyor. 2011 İlkbahar – Yaz sezonunda da durum aynı. Tek fark, sarı saçlar yerine doğal ana renklerden çok uzaklaşmadan yapılan renkler. Kahvelerle altının, altınla bakır rengin birleşmesi. Rüzgarın etkisini arkasına almış uçuşan saçlar ve tarak değmeden taranan topuzlar. Yüzün şekline göre verilmiş doğal katlar, uzun ve omuz hizasında saçlar moda."

Yeni sezon modellerini sergilemek için doğallığı, gücü ve masumiyeti simgeleyen oyuncu ve model olan Selma ERGEÇ, Nur AYSAN ve Sedef AVCI ile çalışan Uğur Alevyılmaz, saç renkleri olarak da amber, retro dalgası, tılsımlı topuzlar ve cappucino kahvesi gibi tonları tercih etmiş.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI